Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg, vagy biszexuális fiúk/férfiak! Mi a minimum és maximum kor a szexlistátokon?
Figyelt kérdés
Mi az ami a legalsó határ, hogy az alatt semmi pénzért, vagy a legfelső, ami fölött már ki van zárva?2017. ápr. 29. 14:20
1/17 anonim válasza:
Én nem vagyok se biszex,sem meleg csak kíváncsi és számomra a minimum a 16 lenne de csak kíváncsiságképp. felső határ nincs nem csinálnék semmit idősebbel meg amúgy sem. 19/F
3/17 anonim válasza:
Már 9 éve szerelmes vagyok egy fiuba . Nem érdekel hány éves ugyanúgy szeretem és hiányzik ma is.
Vagy talán meg jobban.
5/17 anonim válasza:
14-35 a felső korhatár igazából attól függ mennyire jön be az illető
20/f/uni
7/17 anonim válasza:
Ha csak szexről van szó, akkor 15 és 35 között oké.
Kapcsolat esetén 19 és 28 között.
27F
8/17 anonim válasza:
Szex: 16-36
Párkapcsolat: 17-28
18/f
9/17 anonim válasza:
16-55, csak sex, haverkodás.
29, passzív, Szigetszentmárton
10/17 anonim válasza:
Ez nem a puszta számokon, hanem az érettségen, a szimpátián, a külsőn és még sok minden máson múlik. A kora (számomra) semmit nem mond el egy emberről.
Ha mégis nagyon kellene valami átlagot írni, akkor inkább 14-24 között legyen, annak ellenére, hogy én 30 fölött vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!