Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek igaz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz?

Figyelt kérdés
"Most olvastam egy 4 évvel ezelőtti kérdést, ahol azt írták a férfiak 10%-a meleg, 20%biszex, 50% látens meleg, kíváncsi és csak 20% hetero. Erről mit gondoltok?"

2017. ápr. 22. 07:23
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy 4 évvel ezelőtti kérdés. Ami azt jelenti hogy ezek a számok nagyban változtak. De ami igaz hogy a pasik nagyobb része inkább biszexuális mint homoszexuális és egy másik réteg pedig Kíváncsi.
2017. ápr. 22. 07:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az arányok nagyon roszak. Másodiknak üzenem, az aranyok nem változnak sosem. Kb 10%-10% aki csak hetero és aki csak meleg, a többi 80% a biszexualitás spektrumán vannak valahol de a legtöbben heterokent elnek mert nem történt velük semmi olyan ami felszinre hozta volna.
2017. ápr. 22. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2017. ápr. 22. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Angol fiatalok:

– A lakosság 23 százaléka nem százszázalékosan hetero. A fiatalok körében a legmagasabb az arány:

a 18 és 24 év közöttiek 49 százaléka mondta magáról, hogy nem heteroszexuális.

[link]

1 in 2 young people say they are not 100% heterosexual

[link]

2017. ápr. 22. 13:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Ahogy utána olvasgattam szerintem inkább a lakosság 10-15% meleg/leszbikus/biszex, egyebek. Vagy talán 20.
2017. ápr. 22. 13:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!