Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, akinek van ilyen fajta vágya, inkább shemale vagy inkább lány szeretnétek lenni?
Az a baj, hogyha még szeretnék is lánynak kinézni, akkor sincs meg hozzá az alkatom. Én most jelenleg 180 centi magas vagyok és 100 kiló (ami sajnos nem izomból jött össze), így azzal kellene indítanom, hogy lefogyok úgy 70-75 kilóra aztán kiedzeni magam, hogy lapos hasam legyen és feszes fenekem, hogy egyáltalán legyen olyan nőies ruha, ami rám jön és még viszonylag jól is áll rajtam. És még akkor is kérdéses, hogy a 44-es lábamra fogok-e női cipőt/szandált kapni. Utána gondolom én tetőtől-talpig le kellene gyantáztatnom magam, ami viszont elég fájdalmas lehet, főleg intim területen. És még mindig ott tartunk, hogy az arcomról simán rá lehet jönni, hogy fiú vagyok.
Szeretnék, szeretnék, de úgy néz ki, hogy nem lehet. Ezért én nagyon tudom irigyelni a lányos fiúkat és a vékony lányokat.
23/F
Ha csak a shemale meg a "teljes lány" a lehetőség(ha shemale alatt fütyisre gondolsz), akkor inkább lány lennék. Testileg vagy ez vagy amaz szeretnék/szeretek lenni. De érdekes lény vagyok, mert nőnek azokat tartom, akiknek van valami karakterük is pl. Lady Gaga, a Cruella de Vil-t játszó színésznő a Once upon a time c. sorozatból stb(akin látszik, hogy nem kell neki senki, egyedül is képes mindenre). Hogyan szeretnék kinézni, kire szeretnék hasonlítani? Saját magam női verziója szívesebben lennék, mint valaki más. Szépfiú vagyok...mások szerint. :P Amúgy meg pasinak tartom magam, legalábbis okés így nekem. Talán jobban érdekel a smink meg a szépség, fiatalság, mint a normát, de szerintem ez még simán a metroszexuális kategória. Nameg a nemi szabályok nagy részén behalok, talán pont azért is akarom megszegni azokat. Prűd állatok. XD
20/f
Nekem egy kis A kosaras mell elég lenne.
23/F
Én megelékszek azzal is, hogy én vagyok mindig lány szerepben. Szőrtelenítem magam, fenékre-combra rendszeresen edzek, lapos hasam is van, így érthető melyik szerep jut nekem. :)
De ha választhatnék, (amihez hízni kellene, vagy impalmtátum) G i a n n a N i c o l
Nekem picit furcsa ez a kérdés. Eleve, ha valaki meleg fiúként határozza meg magát, akkor miért akarna lány lenni?
Amúgy én inkább lány lennék, ha a kettőből kell választani. A világ egyik legszebb külsejű nője szerintem Selma Ergec, szóval szívesen hasonlítanék rá, de ha úgy érted, hogy transz nők vagy shemale-ek közül ki a példaképem, akkor egyértelműen Andreja Pejic.:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!