Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S Jogos volt a barátom viselkedése, miért akart ezzel büntetni engem, most mit csináljak?
Van egy nagyon jó baràtom akivel eldöntöttük,hogy csinálok egy közös tetkót. Nekem már van a hátamon, karomon és a hasam felett is. A mostani tetkóm egy közös kép lett a legjobb barátommal.
A páromnak amikor haza értem megmutattam, de nagyon bepöccent rám és nem akarta elhinni,hogy komolyan magamra varratam a baràtom arcképét. Kiabált velem és úgy csinált mint egy felbőszűlt bika.
Most annyira haragszik rám,hogy folyton morog és lekicsinylő vagy levegőnek néz.
Ma reggel volt szex és ott kiborult nálam is a bili.
A szeretkezés közben megharapta a fülemet, nyakamat. Nagyon élveztem, mert nem finoman csinálta, aztán erősen harapott és az ágyhoz szorított, utána megfordított és csak kutyapózban akart szexelni, de nagyon durvának éreztem. Nem volt erőszakos, de mi nem szoktunk ilyen vadak lenni soha,csak nagy ritkán ha a gyors kielégülés a cél, de mindig vigyáztunk egymásra. Ő viszont most szándékosan fájdalmat okozott nekem és belevájt a hátamba a körmeivel, a hajamat húzta, de inkább a fejbőrömet kaparta, a tüsis hajamat nem igazán tudtam megkarmolni. Fújtatott, és nem figyelt rám úgy hogy kértem,hogy hagyjuk abba. Leállt azonnal, kiszállt belőlem és megint ordibálni kezdett, nem azért,mert nem folytattuk. Tudom,hogy direkt csinálta,hogy direkt akart fájdalmat okozni. Azt mondta,hogy nem bízik bennem, a legjobb barátom került előtérbe, túl sok időt töltök vele ( mindennap találkozom a spanommal ez igaz..) és rosszul esik neki, hogy nem is szóltam a tetkóról korábban csak amikor készen lett. Nagyon felhúzott és meglöktem. Nem akartam bántani, de meglepődött,hogy én akit amúgy 2 perc alatt kinyírhatna, megütöttem. Vagyis csak taszíottam rajta egy nagyot. De ezen annyira csodálkozott,hogy meg is kérdezte,hogy mi ütött belém? Pedig egészen addig ő volt az aki undorítóan viselkedett velem és bántott. Azt mondta menjek ki a hálóból és ne jöjjek vissza a szünetben hozzá, mert időre van szüksége.
Azóta egyszer beszéltünk és tegnap felmentem hozzà, de elzavart, azért nagy nehezen belöktem az ajtót amikor kiakart zárni. Veszekedtünk, aztán megint kidobott, de sírt és én is. Nagyon nagyon sírt.
Ma meg kaptam tőle egy hívàst,hogy pokolian fáj neki a viselkedésem és nem tudom elképzelni,hogy mennyire gyűlől engem. Találkozni akar, legalábbis ezt mondta amikor felhívtam és beszéltünk.
Szerintetek mit csináljak? Mit mondjak neki,hogy békesség legyen,hogy minden rendben jöjjön,hogy ne haragudjon rám?
Jogos volt egyáltalán ez a viselkedése amit az elejétől művelt velem?
Tudom..én sem vagyok angyal.
F\20 ( passzív)
A barátom 24 éves (aktív) másfél éve vagyunk együtt.
Kedves Kérdező!
Nagyon nehéz lehet most neked. Viszont érdemes lenne átgondolnod pár dolgot, sőt a legjobb lenne közösen a pároddal agyaljatok.
Én úgy érzem ti nagyon szeretitek egymást, de a párod nagyon féltékeny lett a legjobb barátodra, mivel folyton vele vagy és a képét is magadra tetováltattad. Lehet képtelen felfogni, hogy számodra milyen fontosak ezek a tetoválások. Illetve úgy gondolom mélyen azt hiszi hogy a legjobb barátod iránt többet érzel mint barátság.
A megoldást mindenképp egy higgadt beszélgetés jelentené, amelyben elmondod hogy nagyon szereted és nagyon sajnálod hogy ezzel megbántottad. De kéred hogy értse meg, hogy ez a fiú a legjobb barátod, és neked fontos volt ez a tetkó és ez nem ellen irányul.
Próbáld meg bebizonyítani, hogy tényleg szereted őt, és ő a legfontosabb számodra.
Próbáld meg most félre tenni, azt hogy ő megbántott, mert másképp nagy eséllyel elveszted. Dühös, kétségbe van esve, és ha támadni kezded csak olaj lesz a tűzre.
Tisztázd vele, hogy őt ez miért bántja annyira, és oldjátok közösen meg.
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
A legjobb barárom hetero és nem vagyok belé szerelmes, nagyon nem!!! Elképzelni is nevetséges lenne,hogy én meg ő együtt ( nem csak azért,mert hetero én pedig meleg vagyok) Csak a barátom.
Melózom, utána mint most is találkozom a spanommal megyünk sörözni vagy felugrok hozzá és ott dumálunk, aztán megyek a páromhoz.
Általában munka után vele vagyok először,mert mindig csinálunk valamit és még sosem történt olyan,hogy ne tudnánk beszélgetni. Hétvégén vele és a többi haverra szoktam menni bulizni is. Nagy ritkán eljön a párom is, de ő inkább máshogy szeret kikapcsólódni, mást jelent neki a szórakozás.
Ha a párommal vagyok akkor szex,filmek, kiàllítás, mozi,kaja,főzés,takarítás,foci meccs nézés, csocsózás, együtt járunk kondizni szerdán és pénteken, közös pihi, sakk, kocsma - sörözés, semmit tevés, segítűnk egymàsnak ha kell, ritkán beugrunk a szüleihez vagy a tesóival elmegyünk kézilabda meccsre, este szoktunk kocsikàzni, sokat romantikázunk én elég romantikus alkat vagyok és sokszor készülök meglepetéssel, ja és ha tehetem meglesem a munkahelyén (ez csak hobbi igazából ) fotós és viszek neki kajàt stb.
Mindenkivel töltök elég időt,nekem nem furcsa és nem,nem normális,hogy mindennap látom a barátomat.
A párommal még így sokkalta többet vagyok és teljesen más ha vele töltöm a napot,ha vele vagyok. Nagyon szeretem és szerelmes vagyok még mindig, bolondulásig, ilyenkor viszont feltudnék robbani tőle és sz...ul esik,hogy engem senki sem ért meg. Vagyis ő nem akar megérteni. Inkább kidobott és direkt bántott. Nagyon provokatív volt amikor megkarmolta a hátamat, húzta a hajamat és megharapott. Hát egyáltalán nem volt erotikus és nagyon rosszul esett az is, hogy előtte kiabált velem.
Bocsi, inkább itt panaszkodok és adom ki magamból, meg majd a spanomnak, de a párom előtt már nem akarok tombolni. Inkább szeretném ha megbocsájtana.
Nekem amúgy nem volt fontos,hogy megbeszéljem a tetováltatást a barátommal. Nem az első ilyen "firka" ami a testemre kerül. Bele se gondoltam,hogy ennyire kiborul majd és zavarni fogja. Úgy mentem haza, hogy azt reméltem majd örülni fog neki,hiszen tudja,hogy a legjobb barátom és olyan mintha a tesóm lenne.
Nem gondolom,hogy féltékeny lenne. Hetero a spanom és kizàrt,hogy ez zavarná.
Vagyis nem tudom, azt sem tudom,hogy miért is lett konkrétan pipa? Minden gond volt, mindenért szapult már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!