Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok szexmegvonással büntetni?
A barátommal enyhébb bdsm kapcsolatban élünk, így igen, rendszeresen.
A miértnek számos oka van, egyrészt mert ő is szereti ezt másrészt meg így tudom a legjobban elérni amit szeretnék. Egy-két hét szexmegvonás után már kb bármit megtenne... Plusz ez egy olyan dolog ami kell ahhoz hogy mindig tudja hol a helye. Persze van, hogy egy veszekedés - sértődés miatt csinálom, de arra azért nem ez a megoldás, azt meg kell beszélni más módon. Persze, az évek során megtanulta, mire számíthat, ha megbánt valamivel...
Mondjuk sose csinálnám, ha nem látnám rajta h élvezi. Persze néha én jobban élvezem a következményeket mint ő, de ez más kérdés. Egy szubmisszív pasinak bejön az ilyesmi, egy domináns pasi esetén nyilván a kapcsolat végén jelentené.
De mindenki különbözik úgyhogy nem feltétlenül kell elítélni azt aki ilyet csinál, mert lehet h abban az adott kapcsolatban ennek van helye és jól működik.
Szerintem szexmegvonás nem létezik, ezt csak kis hímsoviniszta kangörcsök találták ki.
Én legalábbis még nem igen találkoztam olyan nővel aki rettentően szexelni akar, de inkább összeszorítja a fogát és nemet mond a párjának.
Olyan van hogy a nő éppen valamiért egyáltalán nem akar szexelni (veszekedés, stressz, rossz hangulat), de ez nem szexmegvonás, és undorító az a pasi aki nem érti meg... A nők nem olyanok mint a férfiak, nekik szükségük van arra, hogy megfelelőek legyenek a körülmények.
Nem !! :D
Most egy olyan, hogy összeveszünk, akkor ő félre megy csajozni vagy mii !?
Az intimitás két fél között! Nem egy játék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!