Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg ez a fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg ez a fiú osztály társam? Nagyon aranyos a viselkedése, az arca meg olyan kisfiús. Nagyon aranyosan mosolyog, és multkor még meg is ölelt, pedig fiú vagyok? /f

Figyelt kérdés
a barátnőm és szerintem meleg lehet. AZért ölelt meg, mert depis volt, és bezélgettem vele. Én afféle lelki segély vagyok xD NEM SZEMETES mert velem lehet ilyenekről beszélgtni és utána amikor jobban lett nagyon édesen megölelt. Félévkór jött át hozzánk ez a fiú, és volt hogy beszólogattak neki sajnos.... nem az osztályból...
2016. jún. 5. 23:24
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
Biztosra nem tudhatom. Ha mar jobb a kapcsolatotok miert nem kerdezed meg? Nem hiszem hogy magara venne. Nekem is volt egy ilyen ismerosom, es o nem volt meleg. Meg csaja is volt. A lany is nagyon cuki volt mint a srac. En ugy vagyok vele ha mar a hangjan is lehet hallani hogy lanyos akkor mar inkabb meleg szerintem.
2016. jún. 5. 23:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Neki nincs barátnője, de a hangja kicsit más. nem mondom hogy lányos, de olyan kis őszinte. nem megjátszós vagy nem is tudom hogy mondjam ezt el. :) a barátnőm szerint biztos meleg... de lehet megkérdezem majd, csak ha nem az akkor ciki, miért kérdezek ilyet ha Nem vok búza xD

de amúgy a stílusa nagyon jól összehangolt. tényleg aranyos nah.

2016. jún. 5. 23:41
 3/3 anonim ***** válasza:
85%

"miért kérdezek ilyet ha Nem vok búza"

Nem a fa.t! :)))))))

2016. jún. 6. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!