Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van rajtam kívül is olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rajtam kívül is olyan tini aki azzal a problémával küzd hogy kipróbálná fiúval is a szexet, de miután "kicsapta" mégsem?

Figyelt kérdés

Az a nagy problémám,hogy érdekelnek a fiatal(korombeli) fiúk.

De amikor elélvezek,akkor ez általában megszűnik és vissza térek arra hogy 100% heteró vagyok.

Ergo leginkább amikor felmegy a "potenciálom" akkor mindent megadnék egy korombeliért,aztán miután "elmegyek" akkor megszűnik.

De elég hamar újra lekap a gondolat.

Miért vannak ezek az érzelmi ingadozásaim?

Vannak így más korombeli tinik is? :O

18/f

2017. ápr. 21. 14:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm mindenki válaszát.

Másodszor pedig én heteró szeretnék lenni,tudom hogy ez nem kívánság,de úgy gondolom h ez azért van mert a tesztoszteron az egekben van,nem pedig azért mert nem lennék heteró...

Ezért nem értem néha magam,hogy mégis mi is van valójában?

2017. ápr. 22. 17:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Evvel énis így vagyok, de már nagyon kipróbálnék egy pár dolgot. :)
2017. ápr. 30. 00:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele. Közvetlenül utána 100%osan heteróvá vállok, de csak pár percre...

Ugyan így vagyon a rondább nőkkel...Ha felizgulok akkor és elkezdem verni, nagyon akarom, de utána nem hiszem el, hogy gondolhattam arra, vele...

2017. ápr. 30. 01:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak így. Voltak srácok akikkel dugtam, addig jófejek voltak, aztán amint elélveztek más lett minden. Persze mikor újra kanosak lettek újra írtak, hogy akarják, hogy megdugjam őket. Én is utáltam magam még anno minden elélvezés után. Sőt elhatároztam, hogy soha többé. Aztán mégis...
2017. máj. 4. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!