Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül is olyan tini aki azzal a problémával küzd hogy kipróbálná fiúval is a szexet, de miután "kicsapta" mégsem?
Az a nagy problémám,hogy érdekelnek a fiatal(korombeli) fiúk.
De amikor elélvezek,akkor ez általában megszűnik és vissza térek arra hogy 100% heteró vagyok.
Ergo leginkább amikor felmegy a "potenciálom" akkor mindent megadnék egy korombeliért,aztán miután "elmegyek" akkor megszűnik.
De elég hamar újra lekap a gondolat.
Miért vannak ezek az érzelmi ingadozásaim?
Vannak így más korombeli tinik is? :O
18/f
Ez nem csak a korodbelieknél van így hanem szinte mindenkinél.
A recskázás miatt van.mivel egy picit tabu még izgatóbb...
Egy jó sex után pedig feleségül venned a csajt,(akkor is ha prosti)de az is elmullik egy 5percel sex után.
Szűz vagy? Mert az pl. sok mindent magyarázna. Amúgy, egyszerű a képlet: próbáld ki egy fiúval. Nem olyan nehéz korodbeliként találni valakit egy menetre. Ha bejön, akkor rendben van, ha nem, akkor meg tudni fogod. Amúgy, problémának se mondanám a dolgot, melegként is tudsz boldog életet élni.
23f
100%-ig ugyanígy vagyok ezzel én is
18F
Én 30 feletti budapesti bi vagyok, hasonlóképpen vagyok ezzel, de nem a korombeliekre vágyom ilyenkor, hanem a sokkal fiatalabbakra! 16 körüliekre...
Leginkább az egymás orális kielégítése izgatna!
Megfelelő fiatal partnert, ilyenkor akár egyoldalúan is kényeztetnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!