Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy meleg vagyok?
Fokozatosan egyre inkább a fiúk vonzanak. Mégis csak a lányok felé merek nyitni, mert rettenetesen félek a "melegségtől". Félek, hogy kiderül, hogy mások megtudják és úgymond nem szeretném a lányokat lecserélni a fiúkra, de szinte már semmit nem érzek a csajokkal kapcsolatban. Elnézegetem őket, ha nincs más, de ha tehetem, akkor a másik nemet választom.
Ettől függetlenül nincs merszem "pasizni". Próbálkoztam neten, de mivel képet alig merek küldeni magamról, nehogy kitudódjon a dolog, ezért elég esélytelen, hogy lehessen valami.
Hébe-hóba meg rámjön az érzés, hogy ez nem normális, ezzel elcseszem az életem és inkább letiltom az éppen aktuális szegény srácot és megpróbálom elfelejteni az egész meleg-témát.
Mit csináljak? Most is udvarolok egy csajnak, de egyáltalán nem mozgat meg bennem semmit, bezzeg az a kis idő, amit egy sráccal való netes beszélgetés alkalmával átélek maga a mennyország.
Szűz vagyok, passzív. 18/F
Keresgéltem neten tippeket, de semmi értelmes..
Jézusom, ez nem egy betegség....én pl 5 éves korom óta vonzódom a saját nememhez, nekem ez mindig is normális volt, és amikor megtudtam, hogy a világ számára ez nem az, kissé kiakadtam... Mármint te ezt sokkal természetesebbnek érzed, mint a lányokhoz való vonzódást. Ha arra kényszerítened kell magad, hogy velük legyél, akkor az a nem normális. Szeresd annyira magad, hogy őszinte légy önmagaddal, és szard le ezeket a buta berögzült társadalmi gátakat! Ideje, hogy az emberek elfogadóbbak legyenek, és ne itélkezzen mindenféle hülyeség miatt a saját bizonytalanságok és önbizalomhiányuk miatt!
L
Gyorsan írok én is, mielőtt a valláskárosultak elveszik az életkedved is.
A melegség teljesen normális dolog, időbe telik elfogadni, de ha be tudod építeni a személyiségedbe, sokkal könnyebb lesz már.
Az ismerkedős rész tényleg furcsa az első körben, de ha beszélgetsz hasonszőrűekkel, meghallgatod a sztorijaikat, könnyebben tudsz majd nyitni feléjük.
A lányt pedig ne szédítsd, ha úgy érzed, hogy nem fog működni.
Időbe fog telni, míg megtalálod önmagad, rázós út lesz, de megéri. ;-)
# 6 Maga a vallás a bűn.
A legnagyobb manipulatív hatással bíró eszköz ami csak létrejöhetett a világunkban egy hamis humbuk az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!