Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan fogadjam el, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Fokozatosan egyre inkább a fiúk vonzanak. Mégis csak a lányok felé merek nyitni, mert rettenetesen félek a "melegségtől". Félek, hogy kiderül, hogy mások megtudják és úgymond nem szeretném a lányokat lecserélni a fiúkra, de szinte már semmit nem érzek a csajokkal kapcsolatban. Elnézegetem őket, ha nincs más, de ha tehetem, akkor a másik nemet választom.

Ettől függetlenül nincs merszem "pasizni". Próbálkoztam neten, de mivel képet alig merek küldeni magamról, nehogy kitudódjon a dolog, ezért elég esélytelen, hogy lehessen valami.

Hébe-hóba meg rámjön az érzés, hogy ez nem normális, ezzel elcseszem az életem és inkább letiltom az éppen aktuális szegény srácot és megpróbálom elfelejteni az egész meleg-témát.

Mit csináljak? Most is udvarolok egy csajnak, de egyáltalán nem mozgat meg bennem semmit, bezzeg az a kis idő, amit egy sráccal való netes beszélgetés alkalmával átélek maga a mennyország.

Szűz vagyok, passzív. 18/F

Keresgéltem neten tippeket, de semmi értelmes..

2017. ápr. 18. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Jézusom, ez nem egy betegség....én pl 5 éves korom óta vonzódom a saját nememhez, nekem ez mindig is normális volt, és amikor megtudtam, hogy a világ számára ez nem az, kissé kiakadtam... Mármint te ezt sokkal természetesebbnek érzed, mint a lányokhoz való vonzódást. Ha arra kényszerítened kell magad, hogy velük legyél, akkor az a nem normális. Szeresd annyira magad, hogy őszinte légy önmagaddal, és szard le ezeket a buta berögzült társadalmi gátakat! Ideje, hogy az emberek elfogadóbbak legyenek, és ne itélkezzen mindenféle hülyeség miatt a saját bizonytalanságok és önbizalomhiányuk miatt!

L

2017. ápr. 18. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Gyorsan írok én is, mielőtt a valláskárosultak elveszik az életkedved is.

A melegség teljesen normális dolog, időbe telik elfogadni, de ha be tudod építeni a személyiségedbe, sokkal könnyebb lesz már.

Az ismerkedős rész tényleg furcsa az első körben, de ha beszélgetsz hasonszőrűekkel, meghallgatod a sztorijaikat, könnyebben tudsz majd nyitni feléjük.

A lányt pedig ne szédítsd, ha úgy érzed, hogy nem fog működni.

Időbe fog telni, míg megtalálod önmagad, rázós út lesz, de megéri. ;-)

2017. ápr. 18. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem szard le mindenki véleményét, és örülj, hogy biztosra tudod, hogy meleg vagy, és tudod kinél kell próbálkozni. Az emberek nagy része egy tuskó geçi, úgyhogy szard le ha ezzel csesztetnek, meg tudniuk se kell róla. Fogd magad és tedd, ami jól sik.
2017. ápr. 18. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen ötöshöz hasonlóak a legnagyobb látens homokládák. Normális heteró embert nem zavar, hogy egy normális meleg csávó mit csinál otthon a hálószobájában. Ha találkozom egy emberrel nem azon gondolkodom, hogy hogyan dugja a partnerét. Te igen?
2017. ápr. 18. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:
97%

# 6 Maga a vallás a bűn.

A legnagyobb manipulatív hatással bíró eszköz ami csak létrejöhetett a világunkban egy hamis humbuk az egész.

2017. ápr. 18. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Mivel Isten teremtette a világot, így lehetnek elvárásai.
2017. ápr. 18. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem unjátok még a vallás károsult dumát?
2017. ápr. 18. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
#10 Szerintem te vagy egyenesen elmebeteg. :)
2017. ápr. 18. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!