Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire figyeljek szüzesség elvevésnél?
Én vagyok az aktív fél a párom pedig a passzív. Mindkettőnknek ez lesz az első alkalma. Szóval van egy-két kérdésem.
Hogyan tudom elérni, hogy neki a legkevésbé fájjon?
Hogyan tudom elérni, hogy sokáig bírjam?
Melyik póz a legideálisabb elsőre?
Melyik a legjobb márka síkosítóra/óvszerre?
A válaszokat előre is köszönöm.
(Esetleg ha van ezzel a témával foglalkozó oldal amit valaki belinkelne azt is megköszönném. )
Rengeteg síkosítóval, és fokozatos tágítással. Majd lassan, és fokozatoan tedd be neki.
a kutyapózt szokták javasolni elsőre.
Óvszerből, sikosítóból durex a legjobb.
1. A legkevésbé fájjon dologra a sok síkosító és a tágítás a megoldás, de a passzív féltől is függ, mekkora a fájdalomtűrő képessége, vagy hogy mennyire könnyen tágul.
2. Verd ki előtte, akkor tuti sokáig fogod bírni. :D
3. Én inkább azt javasolnám, hogy te feküdj háton és ő üljön rád, mégpedig azért, mert így ő tudja irányítani a behatolást és az alapján megállni, hogy mit érez. Ez lehet neki is pluszt ad, ha az ő kezében van az irányítás.
4. Durex
Fektesd hasra,masszírozd a testét gyengéden masszázsolajjal.Mikor kezd ellazulni akkor a fenekét simogasd,majd az ujjaiddal az ánuszát egyre több síkosítóval,majd ujjazd meg de finoman.Jó sok síkosítót használjatok,a Durex egy idő után ragad.Jobb ha ő ül rád az elején,aztán ha kitágult cserélhettek pózt.
Masculan gumi a legjobb.
Én így szeretném kipróbálni,ha egyszer összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!