Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek fiatal házas meleg férfiakat?
51
nem olan egyszerű ez .... ismerek én olimpiai bajnok srácot, akinek nem volt választása. vagy megházasodik és megy a karrierje szépen vagy bukta van. sajnos ez utóbbira is ismerek példát, szegény srác felvállalta, és secperc alatt kitették a szűrét mindenhonnan, pedig ifi EurópaBajnok volt.
úgyhogy necces kérdés ez ... tulképpen megértem őket, csak hát elég gáz akkor is, az tuti. ennyiben mindenképp a társadalom hibája, h még mindig itt tartunk h különösen egyes terülketeken egyszerűen nem lehetsz meleg, mert annyi, véged van.
komolyan ennyire ostobák lennének a Magyarországon? Ennyire csak a fekete meg a fehér választásban lehet bízni?
Komolyan iszom most már a Colát...
56
ezt kifejtenéd kicsit? mire gondolsz h ostobák és fekete-fehér?
Ismerek olyan házaspárt, akik házasságban éltek, amíg dolgoztak. A férfinek fiú, az asszonynak lány szeretője volt. Tartott ez az állapot, amíg nem mentek nyugdíjba. Utána elváltam, és mindketten a saját nemükből választott társsal élik az életüket.
Hogy mindezt miért? Mindketten tanárok voltak egy falusi iskolában. Falu, iskola, nem is lehetett más választásuk, mint a színlelt hetero házasság, ha tanítani akartak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!