Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek fiatal házas meleg férfiakat?
Figyelt kérdés
Csak simán kíváncsi vagyok... Meg van egy srác aki tetszik és szerintem meleg...de házas :D D2017. ápr. 6. 17:39
41/60 anonim válasza:
Mostanság sok olyan meleg pasi van aki házasságban él, titokban pedig pasikkal is van együtt.
42/60 anonim válasza:
Ismerős, volt házaspár szinte az egész életét leélte "boldog házasságban", miközben a férjnek pasija volt a feleségnek csaja. Már elváltak, és mindketten a saját nemükhöz tartozó párral élnek.
30, 35 évig éltek "boldog házasságban".
44/60 anonim válasza:
aza legdurvább nekem, amikor tudom róla h otthon várja az asszony meg a 2-3 kisgyereke és akkor fiatal srácokkal ku--atja magát ... basszus ... erre már nincsenek szavak.
csinálja, fantasztikus, az ő dolga igen, de akkor minek a kisgyerek? együtt a kettő valahogy rohadtul nem oké
46/60 A kérdező kommentje:
Nem igazán...mostanában inkább távolodunk...jó lenne végre elfelejteni a srácot...
2018. szept. 8. 09:38
49/60 anonim válasza:
nemrég jöttem össze egy fiatal nös sráccal
50/60 anonim válasza:
Igen, feleséggel és gyerekkel lelkesen, csábosan mosolygott rám rendszeresen, majd az edzőteremben is meglesett a zuhanyzóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!