Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről veszem észre hogy aszexuális vagyok?
Tudom hogy nem teljesen ide passzol a kérdésem de feltettem az egyéb kategóriába de ott nem kaptam választ, hátha ez jobban pörög.
Na. 20 éves lány vagyok, nem volt még barátom, de nem is szoktam maszturbálni még nem is csókolóztam soha. és az az érdekes hogy ez nem is zavart. Mert a barátaim meg a családom nem csesztetett vele. Nem is gondolkoztam h én miért vagyok ilyen. De mióta kolis lettem, a lakótársaim folyton a pasijaikrol meg a szexről beszélnek, és frusztrálni kezdett hogy én miért érzem ugy hogy a szexualitás az egy tőlem teljesen különböző dolog, egy másik dimenzió. De van valami egyértelmu jele annak hogy ez aszexualitás?

Igen, és pontosan le is írtad, hogy mi az egyértelmű jele.
Azt mondd meg, hogy mit jelent esetedben a frusztrálás? Idegesít, mert nem érted, miért fontos nekik? Vagy izgat, hogy mi lehet az? Vagy szeretnéd, ha te is részesévé válnál?
A szexualitás olyan, hogy ha nem gyakorolják, akkor nagyon le tud csökkenni az iránta érzett vágy. De azért, különösen a kamaszkorban nagyon elő tud törni, és ha neked ilyen sose volt, akkor egy endokrinológust meg kellene kérdezned, ott tudnak hormonvizsgálatot végezni. Lehet mögötte más probléma is.
Ha finoman megérinted a csiklódat, akkor nem érzel semmilyen kellemes dolgot? Valami visszatart attól, hogy próbálkozz? Gusztustalannak tartanád? Bűnös dolognak?
Vannak közeli fiú, vagy lány barátaid? Még senkire sem gyanakodtál, hogy többet akar tőled a barátságnál, hogy szeretne járni veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!