Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális lehetek? Egy női nemi szervtől kidobom a taccsot, borzalmasan undi, de egy péniszt sem vennék szívesen a számba. Egy férfi ánusztól kirohannék a világból.
Figyelt kérdés
a női nemi szerv valami extra gusztustalan a férfiről nem is beszélve. DE van egy két fiú akik fiatalabbak általában nálam, vékonyak és feminimebbek, szerintem ők aranyosak és szépek, de a nemi szervük egy cseppet sem vonz, eszméletlenül taszít a gondolat is....
és még egy kérdés. valaki elmagyarázná miért vannak a női nemi szerveven ezek a bórcafatok? ott felül kétoldalt?még sötétebb színüek is. mint egy csiga lába:S :S [link]
2016. máj. 29. 20:52
2/7 anonim válasza:
De, haslába van.
Amúgy igen, aszex vagy
3/7 anonim válasza:
Sajnos az igaz, hogy kevés a guszta vagina. Nagyon elterjedt a "tevepata" illetve amit linkeltél. Visszataszító még mikor valami barnítóval kenik, hogy sötétebb legyen.
De az a maradék pár nagyon feltornássza a vérnyomást :D
Falloszokról nem tudok nyilatkozni, nem vagyok meleg.
5/7 anonim válasza:
ja az lehetsz, és még hülye is...vagy csak iszonyat éretlen
6/7 anonim válasza:
Mért vannak olyan cafatok... Én is aszexuális lennék, de nem nyilatkozom így senki nemiszervéről. Mindenkinek olyan van, amilyet a természet adott. Ne primitívkedj itten.
7/7 anonim válasza:
Ha szabad kérdeznem, hány éves vagy, kérdező? Lehet, hogy csak későn érő típus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!