Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfogadni hogy meleg vagyok, és úgy érzem már késő. Legjobban a tinik jönnek be, igaz nekik is tetszenék, de már tinit sem kaphatok. öreg vagyok. Depressziós vagyok, de gyógyszert nem szedek. Mit tegyek? 28f
En az parom 33es sose voltam boldogabb:3 :D mindigis az idosebb pasik jottek be es en meg boven tini vagyok. Csak h lasd h sosem keso semmihez.
18/F
Hé, a lógó szeméremajkakat és a nagy csiklót kikérem magamnak!:D
Félretéve a viccet, semmi baj nincs a melegséggel, nem undorító a férfiak teste, ahogyan a nőké sem, egyéni preferencia kérdése, hogy ki melyikre izgul jobban. Ha pszichológushoz nem akarsz lenni, legalább körbevehetnéd magad elfogadó emberekkel, akik helyreteszik kicsit a gondolataidat, és elérik, hogy ne érezd magad abnormálisnak olyasvalami miatt, amivel nem ártasz az égvilágon senkinek sem.
Ja, és nem vagy öreg.
Miért is ne kaphatnál tinit? 30 vagyok és nemrég dugott meg egy 17 éves srác. :)
Másrészt öreg sem vagy, inkább azt mondanám, hogy nem vagy már nagyon fiatal.
Fogadd el, hogy ez a szitu és légy boldog. Keress partnert, tuti találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!