Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek érdemes lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes lenne belemennem a kapcsolatba?

Figyelt kérdés

20-as srácról lenne szó, és már régóta környékezzük egymást. Egyetemisták vagyunk mindketten, és ő rengeteg embert korrepetál, többek közt engem. Tényleg valami bitang jól megy ez neki, nem meglepő, hogy sokan keresik. Meg az sem mellékes, hogy sokakkal ellentétben ő ingyen csinálja. "Nekem megy, ezzel akarok foglalkozni, kutya kötelességem, hogy alanyi jogon segítsek annak, akinek csak tudok."

És bejön, meg minden, viszont nagyon fura egy fazon.

Túlvállalja magát, ezért mindig fáradt. Olyan hangulatingadozásai vannak, hogy jézusom... Egyik percben nevet, máskor dührohama van. :D

Olyan bagószagú, mint az állat. :D

De a cigiszag nem is zavar. Ő közel az egyetlen, akin senkit sem zavar, mert őt mióta ismerjük, erősen dohányzik és már hozzá tartozik. Meg nem bunkó, ha nemdohányzóval van, mindig rákérdez; a csikket elrakja és akkor dobja el, ha kukát talál.

Meg ugye neki gyakorlatilag nincs senkije. Múltkor házhoz jött, és majd megszakadt a szívem, ahogy láttam elmenni. Kiment a kapunk, a kezébe temette az arcát, elővette a cigijét, rágyújtott és valami iszonyatos szomorú arccal indult a következő "pácienshez".

Szóval elég elveszett, depresszív, nagyon fura. Nem tudom pontosan leírni, miért fura, de az.

Szóval nagyon kétes a dolog. :D

2017. ápr. 1. 23:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Köszi az infókat. :)

Nagyon aranyosak vagytok. Örülök, hogy jobban van. :)

2017. ápr. 29. 14:59
 12/13 A kérdező kommentje:

Heheee :DDD

Szülinapomra üzenetet hagyott, hogy hol van az ajándékom, mert korán el kellett mennie és nagyon későn jött haza tegnap. :D

Csak.. Nem nyomtatott nagybetűkkel, hanem folyóírással. xDDD

Jön haza, mondtam neki, hogy nem tudtam megcsinálni, amit kért, mert nem bírtam elolvasni, amit írt. xDDD

Aztán mondta, hogy azon egy üzenet áll:

"Boldog szülinapot!

Az ajándékod a szekrényedben.

Sajnálom, hogy nem lehetek itt." :D

Továbbra sem értem, miért a szekrényembe rakta, de mindegy. :DDD

Nagyon édes volt, ahogy összezavarodott és gondolkodott, mit is kért. :DDD

Aztán mutattam neki a papírt és kapott egy kisebb nevetőgörcsöt. xD

Mikor kiderült, miért, én is. :D

2017. júl. 13. 19:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Bizonyításként reggel küldök képet az üzenetről, hogy vétlen vagyok. :DDD
2017. júl. 13. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!