Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokáig nem voltam aktív, akkor kijöhetek a "gyakorlatból"? F23
Figyelt kérdés
Uni vagyok, de szinte csak passziv szoktam lenni ,(jól tágulók, plusz nagyon élvezem). Nincs is túl nagy szerszámom, lehet ez is közre játszik abban, hogy inkább passzív szoktam lenni.
Rég voltam mar aktív és félek attól, hogy emiatt bénázni fogok, ha valamikor megint aktìv lehetnék.
23 éves vagyok, Bp
2017. márc. 24. 08:15
1/2 anonim válasza:
Ez olyan mint a biciglizés. Nem tudsz kijönni a gyakorlatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!