Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktív nyalja ki a passzívat, vagy a passzív az aktívat?
Férfi-férfi kapcsolatokban nem olyan egyértelmű ez a dolog, mint a férfi-nő kapcsolatokban.
Sok aktív férfi számára az is ugyanolyan dominanciát jelent, ha a seggét nyalják, mintha éppen szopat valakit. Ehhez képest meg vannak olyan aktív férfiak, akik azt mondják hogy az ő seggük szexuálisan minden értelemben TABU és ahhoz nem lehet nyúlni.
Én azt vettem észre, hogy a domináns (aktív) férfiak annyira nincsenek oda a másik seggének nyalásáért, főleg mert az bőven helyettesíthető síkosítóval is. 10-ből 8-szor: szopatás aztán dugás. De ha az aktívabb férfi szopni is szeret, akkor is szopatás, szopás, aztán dugás.
Szerintem a seggnyalásért a legtöbb férfi általában nincs oda, legyen akár aktív vagy passzív. Főleg szerintem mert az nem annyira érzékeny pont, mint a farok vagy a prosztata.
6:
Szóval neked általában az életben is mindig oké, ha valakire olyat kényszerítenek rá és olyat csinálnak vele, ami után ő nem vágyik?
"Próbálja csak ki, majd megszereti" - Ez elég erőszakos hozzáállás, remélem feltűnt neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!