Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyon ciki szitu. Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki szitu. Hogy másszak ki? Kicsit labilis lelkiállapotban voltam és a legjobb barátom (meleg) meg beszívott. Szexeltünk és most borzalmasan érzem magam.18f

Figyelt kérdés
Én mostanában depressziós vagyok, és vágyom a szeretetre. a barátom meleg, vagyis inkább biszex, mert csajozik is, de spanglizik és raszta. Gyengéd volt velem, és én belementem. nem tudom mi vitt rá de jólesett hogy szeretetet kapok tőle. Megdugott. Fájt, de egyben jó is volt. Most azóta sokszor hív, napi 10x , 2 napja volt, és nem veszem fel, rohadtul össze vagyok zavarodva.
2017. márc. 22. 22:35
 1/10 Ramone ***** válasza:
38%

"Az öreg raszta tanítja:

Everything all right..."

Így már más az értelme ennek a slágernek is köszi :(

2017. márc. 22. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
17%

Furák ezek a mai kölkök. Ha egy pali fél méternél közelebb jön hozzám már rosszul érzem magam. Csak a gondolattól, hogy megcsókoljon sugárba hánynék.

Azért mert labilisba voltál megdugjon?? Hát bammeg.

21f

2017. márc. 22. 22:43
 3/10 A kérdező kommentje:
meg is csókolt. nem tudod milyen érzés, amikor depis vagy és csak egy ölelésre vágynál.
2017. márc. 22. 22:46
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Te is ratyi vagy. Ennyi.
2017. márc. 22. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
8%
Liberális fertő.....
2017. márc. 23. 00:10
 6/10 anonim ***** válasza:
13%
Életképtelen...
2017. márc. 23. 00:40
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Te fiam meleg vagy de minimum biszex.
2017. márc. 23. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nem tisztáztad hogy meleg vagy-e. De úgy gondolom nem vagy ezzel tisztában teljesen.

Nagyon rosszul érezheted magad, és vágysz a másik fiú szeretetére.

Mi lenne szerinted a legcélravezetőbb most tenni? Szerintem vedd fel a telefont és beszélgessetek. Legjobb barátok vagytok, és ami történt az egy nagyon erős bizalmi kapcsolatról árulkodik.

Attól, hogy lefeküdtetek nem leszel meleg, de az biztos hogy egy kis hajlam megvan benned. Lásd Kinsey skála.

Itt mindenképp az lenne a legjobb ha őszintén elbeszélgetnétek egymással erről az egészről.

Ha segítségre van szükséged írj nyugodtan, de kérlek részletesebben fejtsd ki a problémát!

Üdvözlettel,

A. Pszichológus

2017. márc. 23. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:
7%
Aki férfialakkal tart fenn nemi kapcsolatot férfiként, az enyhén szólva is homokos, ezen nincs pszichomókálni. Ha az embernek rossz kedve van, vagy egyedül szeret lenni hogy tisztába tegye magában a dolgokat, tehát "elbeszélget magával"vagy pedig kiönti a lelkét a gyengébbik nem egy tagjának. DE. Nem a végbelét tágíttatja illetve furkáltatja magát.
2017. márc. 23. 21:58
 10/10 anonim ***** válasza:
73%
Milyen pózban?
2017. márc. 24. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!