Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet az hogy csak fiúba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy csak fiúba tudok szerelmes lenni, de az anal szexet végtelenül undorítónak tartom?

Figyelt kérdés
Nincs az a pénz vagy fiú akinek hagynám hogy megdugjon.

2017. márc. 20. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Biztos még nagyon fiatal vagy s talán emiatt,még nem fogadtat el teljesen önmagad,nálam is igy volt az elején,40 f
2017. márc. 20. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A kettő nem zárja ki egymást. Attól még hogy meleg vagy nem "muszáj" análisan szexelni, tökéletesen meg lehet lenni nélküle is (nyilván olyan partnerrel aki szintén nem igényli, nem annyira ritka az ilyen).
2017. márc. 20. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez a véleményem. Az csak kijárat! :-D
2017. márc. 20. 22:51
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen emberek kellenek, mint te, akik ki merik mondani a valóságot, amit valóban éreznek, és nem "csak azért" csinálnak valamit, mert a többi is azt csinálja. Ne gondold, hogy egyedül vagy! Ahogy annak idején ki kellett tudni lépni az évezredes márpedig csak heterók létezhetnek felfogásból, ugyanúgy ráferné már némi forradalom a betokosodott "mit szeret, és csinál a meleg" sztereotípiákra. Azt egy bizonyos réteg a maga világa szerint felépítette, és tudomást nem hajlandó venni róla, hogy a melegségnek ezer más alfaja is létezik, teljesen másféle vágyakkal és elgondolásokkal.
2017. márc. 21. 00:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy egy meleg vagy, aki nem szereti az anális szexet. A kettő nem zárja ki egymást.
2017. márc. 21. 03:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ez van részben. Meleg vagyok, de az anális szexet nem szeretem, csak a többit.

20/f

2017. márc. 21. 11:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

NEM MUSZÁJ HOGY TÉGED DUGJANAK.

Én is meleg vagyok, de anális szexben csak én szeretem dugni a másikat. A saját fenekemet semmilyen szexuális helyzetben nem tudom elképzelni, pont mint te. És ezzel nincs semmi gond. Rengeteg meleg van, aki meg pont fordítva van, hogy azt szereti ha őt dugják és nem igényi hogy ő dughasson.

Biztos tudsz találni olyan partnert, akit te dughatsz. (Amúgy a kölcsönös orál remélem belefér nálad.)

24/F

2017. márc. 21. 13:32
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Nagyon szeretnék szopni .
2017. márc. 21. 15:06
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

8: Akkor "minden fa sza" veled.

Nem írtál rá választ, de gondolom azt el tudod képzelni hogy te dugj más srácot. Hidd el rengeteg ilyen biszex/meleg srác van, aki a saját seggét nem akarja szexuálisan használni. Ez egy tök normális, átlagos dolog. Azt mondanám hogy 10-ből legalább 2-3 homo/bi srác az, aki ilyen. És partnert meg lehet találni, mert rengeteg olyan férfi van, aki passzív és azt szereti ha megdugják, de sok uni típusú férfi is van, aki amúgy dug szívesen, de egyáltalán nem zavarja ha csak őt dugják. Tényleg no problem.

2017. márc. 21. 16:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. Én sem szeretem az anált, megállok a kölcsönös orálnál. Mindkettőnknek jó. :)

F/bi

2017. márc. 21. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!