Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy csak fiúba tudok szerelmes lenni, de az anal szexet végtelenül undorítónak tartom?
Velem is ez van részben. Meleg vagyok, de az anális szexet nem szeretem, csak a többit.
20/f
NEM MUSZÁJ HOGY TÉGED DUGJANAK.
Én is meleg vagyok, de anális szexben csak én szeretem dugni a másikat. A saját fenekemet semmilyen szexuális helyzetben nem tudom elképzelni, pont mint te. És ezzel nincs semmi gond. Rengeteg meleg van, aki meg pont fordítva van, hogy azt szereti ha őt dugják és nem igényi hogy ő dughasson.
Biztos tudsz találni olyan partnert, akit te dughatsz. (Amúgy a kölcsönös orál remélem belefér nálad.)
24/F
8: Akkor "minden fa sza" veled.
Nem írtál rá választ, de gondolom azt el tudod képzelni hogy te dugj más srácot. Hidd el rengeteg ilyen biszex/meleg srác van, aki a saját seggét nem akarja szexuálisan használni. Ez egy tök normális, átlagos dolog. Azt mondanám hogy 10-ből legalább 2-3 homo/bi srác az, aki ilyen. És partnert meg lehet találni, mert rengeteg olyan férfi van, aki passzív és azt szereti ha megdugják, de sok uni típusú férfi is van, aki amúgy dug szívesen, de egyáltalán nem zavarja ha csak őt dugják. Tényleg no problem.
Nyugi. Én sem szeretem az anált, megállok a kölcsönös orálnál. Mindkettőnknek jó. :)
F/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!