Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon mély, gyerekkor óta tartó Hetero barátságba egy kis csók illetve tapi belefér? Még nem meleg? Normális életet akarok és egyetémre menni.
Kedves Kérdező!
Egyáltalán nem tisztáztad, hogy milyen szempontból közelítjük meg a témát.
Úgy gondolom te vagy ebben a helyzetben, és félsz attól, hogy mi lesz veled. Ha élvezed egy fiúval ezeket az érintkezéseket, akkor minimum biszexuális vagy. Viszont emiatt nem kell rosszul érezd magad, a legfontosabb hogy boldog legyél.
A hosszú, mély és bizalmas barátságok, gyakran csaphatnak át homoerotikus érzelmekké. Két kamasz, tele hormonokkal, vágyakozva egy kapcsolatra/aktusra...
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Elég sok minden belefér. Ami az egyetemet illeti: nos, szerintem inkább a csapnivaló helyesírásod miatt nem vesznek majd fel, nem amiatt mert volt kalandod fiúkkal.
(Mellesleg, meleg férfiként kikérem magamnak, nekem is normális életem van. Boldog békés párkapcsolatban élek a párommal, közös lakás, közös macska, minden... gyereket meg egyikünk se akar.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!