Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Fleshjack maszturbátorba belefér két bréé egyszerre?
Figyelt kérdés
két átlagos méretű2016. dec. 20. 20:53
2/15 A kérdező kommentje:
Ahhoz drága, hogy úgy vegyem meg, hogy nem biztos, hogy jó.
2016. dec. 21. 00:09
3/15 anonim válasza:
Láttam egy videót amiben egy száj alakúba belement kettő. :D
4/15 anonim válasza:
Csörögj be az ügyfélszolgálatra ugyanezzel a szöveggel, segítőkészek lesznek.
6/15 anonim válasza:
Bele, de 1 farokra tervezték nem tudom hogy mennyit ront az élvezeti faktoron.
7/15 anonim válasza:
Hát lehet belemegy, de nem lesz kényelmes, mert eleve elég szűk
8/15 A kérdező kommentje:
Tudtok olyan eszközt mondani, ami alkalmas arra, hogy beletoljunk két brét egyszerre? Ami jobb, mint a flesjack? A párommal szeretjük az ilyesmit.
Kapcsolatunk monogám, tehát a 3. fiú feneke kiesik.
2016. dec. 21. 17:59
9/15 anonim válasza:
Egy cipőben járunk, mert minket is teljesen beindít, ha együtt kényeztetjük a farkunk, viszont a harmadik fél nálunk is kizárt. Mi próbáltuk a fleshlightba egyszerre belepenetrálni mindkettőnkét (páromé átlagos, enyém annál egy kicsit nagyobb méretű), de marha kényelmetlen volt. Viszont minket is érdekelne olyan szexjáték, amibe belemegy két farok egyszerre. :)
10/15 anonim válasza:
Én láttam már ilyent. Zselés anyagú "tasak", amit alapesetben maszturbáláshoz lehet használni, mindkét vége nyitott. Az anyaga nyúlik, ebben a videóban két férfi is dugta egyszerre, szemben állva, de biztos lehet fekve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!