Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a max korosztály ami belefér nektek és hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok, de sokszor futok abba bele, hogy a fiatalabb srácoknak nem okés a korom. 20, 25, 30 mind választó pontok. Pedig szerintem nem korfüggő a kinézet. Kíváncsi vok nektek kik jönnek be. Nekem a 25 év alattiak:) Kort is írjatok.2016. jan. 23. 13:48
1/37 anonim válasza:
Én fiatalabb pasival nem is akarok lenni..inkább sz idősebbek jönnek be. Korkülönbségben eddig max 17 év volt.
21/L
2/37 anonim válasza:
18 évesként 25
(a legvonzóbb korosztály szt 25-35 év közöttiek)
4/37 anonim válasza:
Nekem 28-egészen 45-ig. Inkább a nálam idősebb korosztályt kedvelem. (milfeket is kedvelem) Nem szeretek babysitterkedni.
F/33
6/37 anonim válasza:
Egy 72 éves pasi úgy megdugott,hogy......megtartom.
28 / L
7/37 anonim válasza:
"Egy 72 éves pasi úgy megdugott,hogy megtartom...."
A nyugdíját?
8/37 anonim válasza:
Max 40 de ez mar tenyleg nagyon a felso hatar.17/F Inkabb 30 alatt ha valasztani lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!