Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti kaptatok már rajta más srácot recskázáson, ha igen mit csináltatok?
Ha most rámnyitna valaki én is rajta lenmék kapva.
Uh, hát az most be is jönne, egész izgi..
Tényleg 62-es hogyan?
Dobj már ki 1-2szorit a rengetegből.
Légyszi, légyszi.
Ha egy ffi kiveri, az közel sem azt jelenti, h férfire vágyik, szóval csak óvatosan!
Néhány év "gyakorlás" után sztem egy ffi természetesnek veszi, ha a másik kiveri magának. Max. attól jön zavarba, hogy nem tudja, h a másik a rajtakapástól zavarba jön-e?
Én magam nem merem kockáztatni, pedig szeretem a szabadban csinálni, nézni (rajtakapni, vagy, ha rajtakapnánk. :)
Koliban én is láttam már recskázni és élvezni is srácokat és engem is láttak már meg. Igaz van akivel közösen is szoktam hokizni.
De történt már bányató mellett is. Bringáztunk haverokkal megálltunk kicsit, hogy bemenjünk fürdeni de fürdőgatya híján meztelenül mentünk be. Majd mikor kifeküdtünk a napra megszáradni az egyik srácnak elkezdett merevedni a farka. Igaz ott direkt de láttuk egymást recskázni.
Hát csak óvatosan, ésszel, mert baj is lehet belőle:
Igen, az egyetemi kollégiumban, a zuhanyzóban.
A legtöbben ott csinálták, a zuhany alatt. Láttuk egymást, de nem bámultuk és nem is voltak közös élmények.
Középiskolában osztálykiránduláson a tesitanárt. 30 körüli lehetett akkor, rendkívül kisportolt (küzdősportokat oktatott a tanárkodás mellett). A zuhanykabinokat oldalt tejüveges válaszfal választotta el egymástól, de a belépőknél nem volt függöny.
Késő volt, amikor tusolni mentem, mert szégyenlős voltam - akkor láttam meg. Nem jött zavarba, a legnagyobb természetességgel egyszerűen megfordult és átváltott hajmosásra, de a farka állt, mint a cövek.
Én letusoltam a mellette lévő kabinban - a sziluettjét láttam. A kép beégett az agyamban és akkor kezdtem elfogadni a szőrösödő testemet és kezdtem komolyabban sportolni: A teste izmos, szőrös volt, hasonlót akartam én is kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!