Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltatok már nyilvános helyen? Ismerősel/vadidegenel?
Figyelt kérdés
Tudok nekem ilyen történeteket irni? Kort is légyszi ha olyan akkor privátba is mehet 😉2016. máj. 21. 22:18
2/12 anonim válasza:
Nekem eddig egy lovarda volt a leg extrémebb éjjel fél 11 kor anyaszült meztelen nyáron :) Soha nem fogom elfelejteni
4/12 anonim válasza:
Margitszigeten, rakparton, kilátóban.
5/12 anonim válasza:
igen, többször. nem vadidegennel, hanem a barátommal
6/12 anonim válasza:
volt párommal csináltuk vonaton (kabinosban és egylégterűben is - utóbbiban úgy is, hogy nem voltunk egyedül a vagonban :P ) , tengerparton, lépcsőházban, kocsiban
7/12 anonim válasza:
Gyár teteje nappal, Margitsziget:) F 25
8/12 Béla211 válasza:
Volt Gellérthegy,Margitsziget mondjuk itt csak orál sex volt. A párommal meg egyszer egy kis erdőben csináltuk a fenyő fának támaszkodott de tiszta gyanta lettünk szóval nem volt túl jó ötlet:D Meg még egyszer volt ily4n ,hogy erdőben csináltuk de akkor vittünk plédet. Ez sem végződött túl jól mert kettőnkből vagy 15 kullancsot szedtünk ki:D F/M:30
9/12 anonim válasza:
Parkban többször is, a Balatonban egyszer dél körüli időben, de ott "csak" dugás volt.
60/F/B
10/12 anonim válasza:
exemmel csináltuk a Margitszigeten többször, parkokban, erdőben, autóban miközben vezetett, egy másikkal csináltam a várban, ismeretlenekkel meg főleg lépcsőházakban.
21 mf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!