Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti kaptatok már rajta más srácot recskázáson, ha igen mit csináltatok?
Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 08:51
11/102 anonim válasza:
kétszer is.
Egyiket végignéztem és utána mondtam neki hogy láttam.
A másiknál unitesomat és megkérdeztem segitsek e.
Mondta igen. Hát kivertem neki.
Legközelebb már együtt vertük egymásét.
Utána évekig cumiztam.
Akkor szeretem meg a cumizást.
De jo lenne most is.......
12/102 anonim válasza:
engem most kaptak rajta a lépcsöházban.
Hát ez ciki
13/102 anonim válasza:
erdőbe bringázás közbe láttam egy srácot verte visszamentem segitettem neki meg ő is nekem
14/102 anonim válasza:
jó lenne ha velem is elő fordulna úgy hogy vagy én segítek másnak vagy nekem segítenek 15/f
15/102 anonim válasza:
Még nem történt ilyen.. De történhetne már! :c
17/F
16/102 anonim válasza:
#4 és #15 velem sem történt még ilyen 😕
17/102 anonim válasza:
Hát ha rajta kapnék egy srácot akkor szépen letérdelnék elé és kényeztetném.
Szegénynek el ne fáradjon a keze.
18/102 anonim válasza:
Igen, 2 haverom recskázott, fogadtunk h nyílvános helyen nem merik.
Merték ... Vesztettem úgyh szoptam mint a kisangyal
20/102 anonim válasza:
A holt Duna ágnál egy srác önfeledten verte, én pedig néztem ahogy veri, elővettem a sajátomat és én is recskáztam. Amikor meglátott, intett, és leszoptam közben ő kiverte nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!