Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz van velem? 19 éves vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz van velem? 19 éves vagyok és 14-17 évesekkel barátkozom és minecraft-olok. Azt vettem észre, hogy néhányukhoz vonzódom, és többet érzek mint barátság, de nem szexet akarok, csak rohadtul erős kötődés.

Figyelt kérdés

és sokszor fantáziálok vele, mert most egy van aki nagyon erős vonzalommal tölt el, és azt fantáziálom hogy együtt vagyunk, eszünk valam1 finomat, meg megfogom kezét, meg ilyenek, esetleg egy kisebb cssók. a barátnőm nem tudja, és remélem nem fog rájönni, bár amikor veszekszünk akkor mindig b*zizik és ez nekem nagyon rosszul esik. h b*zi vagy? a kis csicska barátaiddal lgsz már többet mint velem, te b*zi.... ezek nekem rosszúl esnek.

de lehet velem van gáz?

2017. márc. 17. 17:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 30 éves korom felett is volt kapcsolatom több 14-16 éves fiúval. Nekem elvett az életemből jónéhány szexuálisan aktív évet, hogy csak 2001-ben törölték el a diszkriminatív beleegyezési korhatárt.
2017. márc. 18. 12:41
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Diszkriminatív? Miért?
2017. márc. 18. 14:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen természetes,hogy sokféle érzésünk lehet az élet során.Ez nem jelenti azt,hogy valaki meleg...stb.Nagyon rossz,hogy ennyire elterjedt ez a kategóriákban gondolkodás.:( Emberek vagyunk sokféle érzéssel.Én már a 30-as éveim elején járó srác vagyok,és biztosan megvetés tárgya lennék emiatt sokak szemében,de velem is gyakran előfordul,hogy tizenéves fiúkhoz kötődöm.És nagyon el vagyok kereseredve,hogy emiatt sokan leb....nak,meg ferde hajlamúként tekintenének rám.Nem állítom,hogy nincs bennem fizikai vonzódás a saját nemem felé,mert nem lenne igaz.De igenis létezik olyan,hogy a lelki vonzódás a testinél erősebb,és mégis több mint barátság.100%-ig átérzem a helyzetedet és azt is,hogy rosszul esik,hogy a barátnőd így beszél olyan dologról,amit ráadásul nem mi szabályozunk.

Viszonylag jó társasági életem van, elég könnyen barátkozom.A saját nememmmel kapcsolatos titkaimat a legtöbben viszont nem tudják és rettenesen egyedül érzem magam miatta.:( Nem tudom ezt csak úgy kikapcsolni,bármennyire is megvetés tárgya.:(

2017. márc. 19. 15:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Első gond: mit keresel egy ilyen lány mellett?

Második gond: Minecraft? Komolyan?

Az, hogy vonzódsz srácokhoz speciel nem gond, na de a Minecraft... cöcöcö

:D

2017. márc. 23. 13:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, hogy mit keres egy ilyen lány mellett..... hanem hogy mit keres egyáltalán egy lány mellett? :) A csajt és magát is hülyére veszi :)
2017. márc. 23. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzem viccesnek a srác oltogatását.Igenis ez egy nehéz élethelyzet.Annak meg,hogy milyen játékot szeret semmi köze a lényeghez,azt pitiáner dolog leszólni.

Mit keres egy lány mellett? Hogyan ítélheti meg bárki otthonról a gép mellől hogy egy másik fiú mit érez egy lány iránt? Ha meg nem sokat érez,akkor sem kéne az őt leszóló hozzászólóknak úgy csinálni,mintha nem élnénk meg mindannyian szinte naponta,hogy milyen jó lenne ahhoz a többséghez tartozni,akiknek nem kell titkolózni és állandó stresszben megélnie a vonzalmait.Bűn,hogyha a lányokhoz való esetleges vonzódását is meg szeretné élni?

2017. márc. 25. 00:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Bűn,hogyha a lányokhoz való esetleges vonzódását is meg szeretné élni?"

Ezzel csak annyi a gond, hogy nem vonzódik a lányokhoz. Inkább hagyja, hogy a lány ne legyen boldog egy olyannal, aki a lányokat szereti és főleg őt, és önös érdekből hagyja senyvedni a csajt, csak nehogy kiderüljön, hogy homokszem van a gépezetben. Ez a másikkal szemben is gáz, nem csak magával szemben. Akkor inkább dobja a lányt, és mondja azt, hogy nem találta meg az igazit (nem kell feltétlenül világgá ürtölnie, hogy bugos a szoftver), aztán így azzal kavar, akivel akar és nem bánt meg senkit.

2017. márc. 25. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!