Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány éves az ideális fiú?
Figyelt kérdés
Hány évesekkel feküdnétek le?
Most hány évesek vagytok?
2017. márc. 4. 20:05
25/30 anonim válasza:
14-22 nem szőrös és vékony
26F Szabolcs megye
26/30 anonim válasza:
Ez a te korosztályodtól függ . Ha valaki 17 akkor 16,17,18 körül. Remélem érted
27/30 anonim válasza:
19 vagyok es nekem a 16-20 evesek jonnek be :) Budapesti vagyok
28/30 anonim válasza:
14-18
18/f/a
Igazán jelentkezhetne már végre vki :/
29/30 anonim válasza:
20-32 éves, de volt már kalandom 50 éves pasassal, aki legalább egy 15 évet letagadhatott volna. Kapcsolatban fontos, hogy hasonló korban legyünk. De ahhoz hogy lefeküdjek valakivel ott nem csak a kora, hanem valami plusz vonzerő is számít, ami miatt vágyat érzek.
26/F
(macis, 187cm/102 kg)
30/30 anonim válasza:
24 vagyok jöhetnek 50ig simán :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!