Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Milyen nektek az ideális, tökéletes passzív?
Külsőre- testalkat, magassàg, szőrössèg, farokméret
Belsőre meg a személyisège és a szexuális teljesítménye alapján
Milyennek képzelitek az ideális passzív fiút?
A kèrdést főleg kapcsolatra értem.
Vékony.
Alacsony
Szőrtelen
Cuki
Kicsi kuki
Egy kíváncsi hetero 16f
Ismerkednék is
Külsőre.
Nálam alacsonyabb, vékony kissé feminim. Szőrtelen, imádnibaló arc.
Gyönyörű szemek, amikkel ha rám néz érzem, hogy szeret. :)
Belsőleg
Bírja a hülye vicceimet és ha kell ökörködjön velem egésznap. De ha a helyzet úgyhozza lehessen vele komoly témákról beszélni. Kissé introvertált, de ha velem van ez elmúlik. Egy kicsit félénk is, ezért néha rászorul arra, hogy érezze, hogy én melette vagyok és megvédem.
Vágyik a szeretetre, ezért imád hozzám bújni. Szereti ha megölelem, puszilom. Szereti ha összebújva filmet nézünk.
A pénisz mérete nem érdekel.
Barátom ilyen, szóval nekem ő az ideális passzív, és az ideális társ. :3
Én 26/F/a barátom 20/f/p
Vékony, kb 175-180 centi magas, kék/zöld szem, helyes szőrtelen arc meg test átlagos farokméret.
Belsőre legyen értelmes, kedves, bújós, ne túl zárkózott akivel el lehet járni mindenfele, ne legyen az az affektálós típus, akit büszkén bemutatok a barátaimnak is :D 20f
fiatal 20-30 közötti, izmos, nálam alacsonyabb, de nem törpe, szexmániás, és bírja a fa**-t.
Imádom, amikor nem nekem kell hasra fordítanom vagy a szájába nyomnom, hanem magától benyúl a gatyámba és megragadja :D
Olyan mint én!:D 172 cm magas, 53 kg, szőkesbarna hajú, barna szemű. Mélyérzésű, empatikus, művelt, jólelkű.
Olyan aktívot nem találni, aki értékeli a magamfajtát.
#8 nagyon bunkón fogalmaztál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!