Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számotokra az ideális passzív?
Olyan mint barátom. :3
Alacsony, vékony, kissé feminin :)
25/F
Tőlem fiatalabb, lehetőleg szőrtelen, vékony, lányos arc előny :D
26F
Számomra az ideális passzív: alacsony, vékony testalkatú, helyes arcú, nem lányos.
≈18F/a
Számomra az az ideális passzív, aki legalább annyira kényeztet, mint egy nő.
60/bi/uni
hm hát nagyon sok tulajdonság teszi számomra vonzóvá, "ideálissá". fontos, hogy értelmes srác legyen, lehessen vele bármiről beszélgetni, legyen véleménye, ne legyen unalmas, buta. legyenek céljai, érett legyen. szeretem ha jó a humora, vagyis hasonló, mint az enyém és lehet vele sokat baromkodni. a túlzottan félénk, visszahúzódó fiúk se tetszenek, legyen magabiztos. mivel én szeretek szórakozni, inni, bulizni, így örülök ha a barátom se otthonülős és szeret társaságban lenni, programokat kitalálni, menni mindenhova. a nagyon markáns férfias vonások kevésbé tetszenek, szeretem lágyabb vonású fiúkat, a hosszabb túrható hajat:D a nagyon szőrös test sem tetszik. mivel én nagyon érzelmes vagyok olyan fiú kell, aki szintén nagyon bújós, csimpaszkodós, puszilgatós. volt olyan barátom, aki kb képtelen volt bármilyen formában kimutatni a szeretetét és egy idő után rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok boldog vele. szóval fontos, hogy együtt éljünk és ne egymás mellett, hogy egyszerűen csak jól érezzük magunkat együtt bármit csinálunk. ezen kívül nem tudom, rengeteg apróság van amitől szerető lesz egy ember, de ez már személyenként változik. egyik fiúmba se ugyan azért szerettem bele, mindegyikben mást láttam és teljesen mások voltak...szóval nehéz rendesen megfogalmazni. ha beleszeretsz valakibe lehet olyan dolgokat is szeretni fogsz benne, amiket előtte nem tartottál fontosnak, vagy pont hogy nem is szeretted.
24, aktív
Nálam ne legyen fiatalabb,legyen férfias testben és agyban is, adjon a testére nem fontos hogy ki legyen gyúrva de azt se vetem meg :D, legyen szőrös de ne túlzottan. 185-190 cm körüli
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!