Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor lesz a meleg felvonulás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz a meleg felvonulás?

Figyelt kérdés

2017. márc. 2. 06:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%

Remélem soha többé...

Bocs, én nem utálom a melegeket, de azt mondja meg valaki, mire jó, hogy fél fővárost megbénítva vonulnak, és még balhé is van belőle...szervezettek homi- találkozót a Hortobágyra, azt annyi...

2017. márc. 2. 08:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron,pontos dátum még nincs
2017. márc. 2. 12:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Általában június végén vagy július elején szokott lenni, szóval idén is biztos akkor lesz, de hogy hanyadikán, az még tudtommal nincs eldöntve.
2017. márc. 2. 15:48
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
Csak lenne normálisan megszervezve hogy ne bénuljon meg a közlekedés meg egyes melegek ne adnák elő hogy felsőbbrendűbbek az átlag embertől.:/
2017. márc. 2. 20:09
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

Kedves egyes, arra jó, hogy éljünk azon Alaptörvénybe foglalt jogunkkal, hogy mindenkinek joga van a békés gyülekezéshez. A különbség a melegfelvonulás és a némely esetben erőszakos ellenállás között az, hogy míg előbbihez jogunk van, utóbbit a törvény tiltja, mert az erőszak minden körülmények között elítélendő.

Ha valaki békésen fejezi ki egyet nem értését, akár csoportosan, akár egyedül, szintúgy alkotmányos joga van hozzá neki is, és semmi gond nincs vele, hiszen nem vagyunk egyformák. Sőt, azáltal megérthetjük a másik oldalt is, változtatni tudunk, így elősegíthetjük a békés együttlétet. Szóval aki nem ért egyet és békés szándékai vannak, nyáron hajrá! :)

Nem ellened szóltam, csak érveltem. :)

Kedves kérdező: olyan június vége, július eleje táján lesz. Pontosat még nem tudok. :)

16/passzív

2017. márc. 2. 21:29
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 5#: nem vonom kétségbe az alkotmányos jogotokat, de egyrészt olyan helyszínen is vonulhatnátok, hogy ne bénuljon meg a fél város, másrészt nem értem, hogy azért, mert meleg vagy, miért kell felvonulni.
2017. márc. 3. 08:32
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Folyt.: akkor vonuljanak a heterok, a bi- k, a pékek, a lovászlegények, a fradisták, stb.nekik is joguk van. Nem lesz olyan nap, hogy ne legyen dugó, stb. A heterok is vonulhatnánk, de mégsem teszik, miért?
2017. márc. 3. 08:35
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Folyt: tudod, sokkal jobb lenne, ha egészen egyszerűen, ramazuri nélkül coming out- olnátok a másságot, ami önmagában engem nem zavar, de mondom, minek ehhez parádé. Vegyétek észre, hogy pont ezzel ingereltek fel sok embert..
2017. márc. 3. 08:37
 9/13 anonim ***** válasza:
97%
Látom, SZDG fiam, te krvra nem érted a demokráciát.
2017. márc. 3. 11:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös vagyok. Ha bárki más, bármi békéset kinyilatkoztatandó fel akarna vonulni, szó nélkül tudomásul venném és biztatnám őket, mert ha egy csomó embertársamnak attól jobb, akkor állampolgári kötelességem némi nehézséget elviselnem ezért. Ezen kötelességemnek pedig boldogan teszek eleget. :)

Én így állok hozzá. Te másképp, ami szintén nem gond. :)

2017. márc. 3. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!