Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz a Pride felvonulás? Milyen programok vannak a fesztivál alatt? Hogy lehet eljutni oda?
Valaki aki sokat tud a budapest prideról!!
Nyugodtan irjatok rám ha nagyon hosszú a valasz.
Én csak azt nem értem, hogy miért kell ezzel dicsekedni, provokálni másokat, hogy valaki más? Miért nem lehet nyugodtan csinálni a két fal között, miért kell büszkének lenni rá nyilvánosan?
Erre adjon valaki homoszexuális választ!
Nyugat-Európában (Belgium,Hollandia,Egyesült Királyság,Franciaország) és az északi országokban elfogadott ez.Magyarország miért nem tud alkalmazkodni és félrenézni egy napig?Sosem értem...
Heteró vagyok.
Kedves utolsó!
Ha tisztában lennél a Prideal, akkor tudnád, hogy rengeteg beszéd, beszélgetés van azon a héten, ami nagyon érdekes és változatos témákat hoz akár heteroszexuális embereknek is.
Továbbá kb. egész évben azon dolgoznak, hogy az embereket informálják, segítsék abban, hogy meg tudjanak érteni és elfogadni minket, de ezekről a programokról nagyon kevesen tudnak és azok zömmel a nem hetero emberek közül vannak. A pride az egyetlen, amiről mindenki tud, ami látható egyelőre.
Tény, hogy van néhány felvonuló, aki kirívó öltözetben ünnepli, hogy egy napig kiszabadulhat a társadalom által ráhelyezett nyomás alól, de ez kb. ezerből egy, s a média pont ezt emeli ki, hogy mindenkit elrettentsen, rossz fényben tüntesse fel az egészet. Pedig a pride egy vidám, szerencsére most már viszonylag békés felvonulás, ami tele van pozitív és csodálatos emberekkel, szexuális orientációtól függetlenül, hiszen az elfogadásról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!