Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a videóról és az alatta lévő kommentekről? (nem csak melegek! )
A videót nem néztem meg, a kommentek szégyenletesek. Nem értem, embereket miért zavar mások magánélete, nemi orientáltsága (és miért zavar ennyire). Éppen az elítélés miatt a homoszexuálisok nem "zavarják" a hétköznapi életet, ezért sem értem, hogy aki ellenszenves velük, miből kifolyólag?
L/hetero
A videót nem néztem végig, a kommentekbe csak beleolvastam, ma már többször felhúztam magam, ezen most nem akarom.
Egyébként meg egy szociálpszichológiai jelenség: bűnbakképzés. Akkor jelenik meg, amikor a társadalom, illetve egy csoportja frusztrált, vagy szorong, ilyenkor a negatív érzelmeit egy nála gyengébb személyre, vagy kisebbségi csoportra vetíti ki, a bűnbakok ellen elkövetett támadás pedig az agresszív feszültség levezetésén túl a közösséghez tartozás élményét erősíti, biztonságérzetet ad.
Vicc kategbe tartozik az egész..
Komolyan mondom, ha ennyire zavarja őket minek mennek ki rá?
Minek kötnek bele egy olyan eseménybe amit hónapokon át szerveznek és foglalják le már hamarabb a helyeket..
Tény, hogy egyen se voltam még, nem is szeretnék elmenni rá
Inkább az ilyen konzervatív heteroszexuálisok örüljenek, hogy nekik nem kell ilyen nap a társadalom kizárása miatt, taps-taps
18/f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!