Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » BDSM egy ismeretlennel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM egy ismeretlennel?

Figyelt kérdés
Mennyire jo otlet ha egy ismeretlennel probalom ezt ki, akivel csak neten beszeltem eddig? Eleg megbizhatonak es ertelmesnek tunik es nagyon vonz ez a dolog. Persze nem a legdurvabb modjan ennek csak lightosabban..
2017. febr. 26. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Jobb mintha a rokonoddal tennéd...
2017. febr. 26. 21:40
 2/9 A kérdező kommentje:
heteroszexualitás a kategória. elnyomtam elnézést.
2017. febr. 26. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
en is eloszor egy ismeretlennel probalnam ki sztem, hogy tudjam kesobb h szeretem e tenyleg, bagy megse tetszik
2017. febr. 26. 21:56
 4/9 A kérdező kommentje:
És ha esetleg jobban bánt a kelleténél? Ettől félek..
2017. febr. 26. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én semmiképp sem javasolnám. Inkább akkor keress olyan embert akit ismersz, de semmi esetre se olyat akivel eddig csak neten beszéltél. Őt nem ismered, nem bízhatnál jogosan abban az ígéretében, hogy lightos lesz.

A te érdekedben mondom: ha ki is próbálod, csak olyannal tedd akiben FELTÉTEL NÉLKÜL MEGBÍZOL!

2017. febr. 26. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Hogy a retekbe létezik az, hogy egyes nők hajlandóak megkötözve, érzések nélkül bäszni egy vadidegen emberrel, míg egyes srácok éveket, évtizedet várnak mire egy szimpla aktus összejön nekik egy lánnyal, mert a kutyának sem kellenek?
2017. febr. 26. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Engem nagyon vonz, 16/f
2017. febr. 27. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

aki azt a dugos választ írta

a szadoban nem a szex része a lényeg, hanem a kínzás/alárendeltség

2017. ápr. 1. 08:37
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha submissziv lány vagy,akkor ez egy ÉLETVESZÉLYES vállalkozás! NE CSINÁLD IDEGENNEL!!!!!!
2017. ápr. 4. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!