Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek mi férne bele BDSM...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi férne bele BDSM témában?

Figyelt kérdés
Tehát mit próbálnátok ki? Mert nekem is vannak vágyaim, de nem tudom mennyire szokatlan az, amire vágyok, így nem szoktam mondani a partnereimnek. Nehogy bolondnak nézzenek. Fiú vagyok és fiúkkal érdekel ez. Kort is írjatok.

2016. nov. 21. 17:27
 1/9 kovpet ***** válasza:
100%
Miért, mire vágysz? Annyira extrém, hogy még anonim sem mered leírni? :)
2016. nov. 21. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, írtam üzenetet.
2016. nov. 21. 17:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok minden izgat és érdekel a BDSM-ből. A kikötözést bilincselést nagyon szeretem. A kikötözés, kiszolgáltatottság nagyon izgató olyan partnerred, akiben teljesen megbízol. Ha engem kötöznek, akkor szeretem próbára tenni és fejleszteni tűrőképességemet. Szeretem, hogy partnerem kiélheti rajtam vágyait, fantáziáját. Ha én kötözök, akkor nagyon izgató a megkötözött, pattanásig feszülő izmú test látványa, és a tudat, hogy ez izgatja a parnert.

Izgat a szemebkötés, érzékszervek korlátozása, bezárva lenni is.

Különösen szeretem a vizes BDSM-et: kényszerített zuhany, légzés-kontroll víz alá nyomással, ...

Switch vagyok, irányító és alárendelt egyaránt szeretek lenni.

2016. nov. 21. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#3-as vagyok. Érdekelnek a Te vágyaid is. Lehet, nekem is tetszene, csak nem találkoztam ilyennnel eddig. 40F
2016. nov. 21. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Én a kötözést és kikötözve kapni orál-anált, csipeszeket, fenekelést, etetést, fejést, erényövet szeretem, ezeket próbáltam és szeretem is alárendelt szerepben. A többest, esetleg beöntést, pelenkázást és bepisiltetést, ilyen jellegű "partikat" még nem, de érdekes lenne.

29F

2016. nov. 22. 07:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Engem csak fiatal sráccal érdekelne bármi is. Az izgatna, ha a másik kedvemre használható lenne. Ha kötözhetném, pofozhatnám, dughatnám, de akár meg is masszíroztathatnám magam vele. Persze gondolom, nem mindenkinek okés minden, így megbeszélnénk mi lenne, de ez izgató nagyon.
2016. nov. 22. 10:11
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Én tökön rúgni szeretek.
2016. nov. 22. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami a szubomnak is élvezetet okoz.
2016. nov. 22. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:
91%

Elég sok minden érdekel mindkét oldalról, de talán a legfontosabbak:

Sub-ként: engedelmesség, kiszolgáltatottság, de nem alázva. Akár szerepjátékkal is, orvos-páciens ilyesmik. Fejés, cumcontroll, forced cum, prosztata izgatás, masszírozás, ilyesmik érdekelnek egy idősebb 45+ pasival.

Dominánsként is hasonlóak: engedelmes, gyorstüzelő fiatal fiúval kiszolgáltatott helyzetben cumcontroll játékok, ha akar szophat is, de nem feltétel

2017. okt. 2. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!