Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek hogy egy srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy egy srác belémszeressen?

Figyelt kérdés

Titokba szerelmes vagyok egy fiúba(aki szerintem nem meleg)

Nagyon szeretem őt, meghalnék értem. De ha felvállanám előtte, hogy meleg vagyok és ő nem érez semmit irántam akkor összetörnék és mindenki megtudná hogy meleg vagyok.

Imátkoztam Istenhez mert tudom, hogy ő segíteni fog, de kérlek ti is lássatok el tanáccsal. Mit tegyek?

2017. febr. 21. 23:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
De lehet. Hagyj fel bűnös életmóddal, és légy rendes ember.
2017. febr. 22. 08:03
 12/12 kovpet ***** válasza:
88%

Kis srác, ne legyél már buta, nem létezik isten. Egyik sem, mert van belőlük pár tucat.

Ha ő hetero, akkor megszívtad, ezt kár ragozni. Ez olyan mintha beleszeretnél valakibe, aki ezt nem viszonozza, azzal a különbséggel, hogy már csak azért sem viszonozhatja, mert még a nemed sem stimmel számára.

Először ki kellene deríteni, hogy meleg-e. Nincsenek "jelek" ezt olyanok találták ki, akik vagy teljesen kívülállók voltak a témában vagy mondjuk humoros filmet akartak csinálni és abba kellett a viccesnek tartott kitöltő jelenet. Ott simogatja a haját a meleg tag meg ilyenek. Ha valaki nem akarja, akkor nem tudják róla meg, hogy kiket szeret. Ha persze akarja, akkor ráerősíthet ezekre a sztereotípiákra, de ez inkább önbeteljesítő jóslat lesz így.

Én azt ajánlom, hogy mivel osztálytárs, így sehogy ne közeledj felé. Házi nyúlra nem lövünk, még akkor sem, ha nem ilyen bonyolult a dolog, hanem simán hetero a kapcsolat. Ha csúnyán szakítotok esetleg, akkor szívás lenne egy légtérben tartózkodni vele évekig utána. De így, hogy még itt van az az eshetőség is, hogy magáért a kapcsolat kialakításának megpróbálásáért is szívhatsz... hát még annyira sem javaslom.

Ha nem lennétek osztálytársak, akkor azt javasolnám, hogy lassan, fokozatosan közeledj felé és majd kialakul. De ezzel tényleg vigyázz, ha rossz ember tudja meg, hogy nem vagy hetero, akkor az rád nézve rosszul is elsülhet. Persze ez a környezettől és a családodtól függ, ezt neked kell tudnod, hogy mennyire lenne baj, ha kiderülni. Értelmes emberek között ez egyáltalán nem számít.

2017. febr. 22. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!