Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek hogy egy srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy egy srác belémszeressen?

Figyelt kérdés

Titokba szerelmes vagyok egy fiúba(aki szerintem nem meleg)

Nagyon szeretem őt, meghalnék értem. De ha felvállanám előtte, hogy meleg vagyok és ő nem érez semmit irántam akkor összetörnék és mindenki megtudná hogy meleg vagyok.

Imátkoztam Istenhez mert tudom, hogy ő segíteni fog, de kérlek ti is lássatok el tanáccsal. Mit tegyek?

2017. febr. 21. 23:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el! Ha nem meleg, soha nem fog rád úgy tekinteni, ellenben mindkettőtöket nagyon kellemetlen helyzetbe hozod és nem lesz jó vége sehogy sem.
2017. febr. 21. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:
10%
Ez egy abszurdum. A homoszexualitás bűn az Isten előtt, és te azért imádkozol, hogy bűnös kapcsolatod legyen, nem azért hogy kigyógyulj a bajból. Olyan, mint ha azért imádkozna egy rabló, hogy több embert ki tudjon rabolni.
2017. febr. 22. 00:04
 3/12 A kérdező kommentje:

Lehet hogy a homoszexualitás bűn, de ha Isten látja hogy jó emberek vagyunk akkor megbocsájt, mert Istennek az a fontos hogy a lelkünk tiszta legyen. Hogy jó emberek legyünk.

És kevés olyan jó embert ismerek, mint amilyen én vagyok. Ezt őszintén mondom.

2017. febr. 22. 00:06
 4/12 anonim ***** válasza:
6%
Ha bűnös életvitelt folytatsz, nem lehetsz jó ember. Egy bankrabló hiába adakozik a rabolt pénzből, attól még bűnös marad.
2017. febr. 22. 00:15
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rá büszke hogy meleg vagyok!

Sőt az sem biztos hogy az vagyok!

Én nem a fiú nemi szervébe hanem a lelkébe szerettem bele! Ha lány lenne akkor is szerelmes lennék belé! Elsősorban jó lenne kideríteni hogy meleg e?

Csaknem tudom hogyan kezdjek hozzá, mart ha kideríteném hohy tuti nem meleg, akkor hagynám a fenébe a dolgot.

2017. febr. 22. 00:19
 6/12 anonim ***** válasza:
11%
Akkor csak simán jóbarátod. Az nem lenne baj. Ha nem akarod ánuszon szúrni.
2017. febr. 22. 00:25
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

Összegezve:

Akár meg is halnál érte, de nem vállalod a kockázatot hogy elmondd neki?

2017. febr. 22. 00:30
 8/12 A kérdező kommentje:

Őszintén, nem vagyunk barátok. Inkább ismerősök, és persze osztálytársak.

Egyszer volt hogy a fejét a vállamra hajtotta és volt olyan hogy egy kis pálcikával vakargatta a hátam. Nem hiszem hogy ez arra utal hogy meleg. Ja meg szagolgat, de a lányokat is. Azt mondja jó illatom van, és melegbe is sálat hord. Ezek voltak a jelek amiknarra utalnak hogy esetleg meleg, de nem hiszem hogy az. Más baráti társaságunk van. Nagyon ritkán szoktunk beszélni, de sokszor megdícséri az öltözködésem. Lehet hogy tetszem neki? Vagy csak bebeszélem magamnak?

2017. febr. 22. 00:31
 9/12 A kérdező kommentje:

Azért nem vállalnám a kockázatot mert ha nem meleg akkor másnap már biztos tudná a barátja, ő pedig elmondaná mindenkinek.

És ha kiderül nekem végem.

2017. febr. 22. 00:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Aha, és 'ha felesel a fiad, akkor köveztesd meg a várossal'...

Ha megbízol benne, vállald fel előtte legalább azt, hogy mi vagy. Idővel jöhet a többi. Ha nem, sajnos el kell felejtened. Ez nem azt jelenti, hogy szüntesd meg a kapcsolatot vele, de sajnos ha nem meleg, akkor nem az. Innentől kezdve nincs mit mellébeszélni. Sajnálom, sokan voltunk hasonló cipőben; ilyenkor igazából nem lehet mit mondani, tanácsolni, tenni.

2017. febr. 22. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!