Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most meddig akarja ezt csinálni velem, miért gondolja, hogy neki van igaza?
HOSSZÚ LESZ!!!
22 éves( passzív )srác vagyok. 3 éve kapcsolatban élek a barátommal aki 27 éves férfi ( aktív ).
Más személyiség vagyunk, sok mindenben különbözünk. Ő sokkal komolyabb nálam és a kapcsolatunkban ő az irányító fél, mindent közösen beszélünk meg, de a fontosabb dolgokban egyedül hoz döntést és kicsit terelgetett eddig az utamon, mert nagyon sok gond van/volt velem.
Rengeteg haverom van akiket kis korom óta ismerek. És 4 fiúval együtt jártam még a gimibe is. Ők a barátaim. (Egyikük biszex)
Van köztük egy eléggé zülött srác ( aki biszex ) Nagyon sokat vedel, rengeteg piál. Az egyetemet nem rég hagyta ott és a barátnőjével is szakított. Nagyon agresszív volt a párjával, egyszer amikor találkoztam vele, a csajjal elöttem üvöltözött, én álítottam le. De én azért még jóban vagyok vele és szeretném ha legalább elmenne dolgozni..vissza ment a szüleihez, de ott is folyamat problémái voltak és mindenkivel megromlik így a kapcsolata. Sokszor részeg, nem józan.
Most nem akarom leírni, hogy miért..
( amúgy apróság..) de verekedésbe keveredtem ezzel a zülött barátommal. Részeg volt, de ő sokkal erősebb volt nálam és elég csúnyan helyben hagyott. A szemöldököm felrepedt.
Kibékültünk, megbeszéltünk mindent.
A párom nagyon kiakadt amikor meglátott és elmondtam neki, hogy miért vagyok összeverve. Azt sem akarja megérteni, hogy miért vagyok ezzel a haverommal.Tök feleslegen félteni kezdett, mert iszik a haverom, agresszív, és nekem esett. Sajnálom őt és segíteni akarok neki. Felajánlottam a lehetőséget, hogy hozzán jöjjön ideiglenesen..mivel a szülei kidobták.
A barátommal közösen fizetjük a rezsit. Nem szóltam neki, hogy felcuccol hozzánk a haverom. Elég nagy a lakás, van egy külön szoba ahova berakta a holmiját és ott tudott aludni.
Amikor a párom haza jött, nagyon mérges volt. Teljesen kikelt magából, kiakarta dobni a lakásból a haveromat. Amúgy akkor is kicsit ihatott, pia szaga volt neki és szerintem most már szív is valamit, mert érzem rajta ezt a furcsa szagot és tiszta vörösek a szemei. Mondtam a páromnak, hogy csak két három hétről lenne szó. Amíg szerez magának munkát és segíteni akartam neki. De a barátom nem értett meg, dühös volt rám és a haveromra undorral nézett. Megis rángatta kicsit és beolvasott neki, hogy ő egy alkoholista k....ög kis p...cs. Takarodjon innen. Gáz volt, és felbőszített, hogy bántja a haveromat és üvöltözik vele. Szóltam a páromnak, hogy engedje el, ne rángassa, és ne ordibáljon vele. De engem is elkezdett ütni, a melkasomba boxolt többször is. Meg a fülemen csavart egyet és lehúzta a fejemet a föld felé. Lehet vicces, de ott ez akkor inkább durva volt. A párom kidobta a haveromat, én visszarángattam mindkettőjüket és megmondtam a barátomnak, hogy maradni fog a haverom. Már én is kiabáltam, mert azzal jött a párom, hogy helyette is döntöttem, hogy képzelem ezt és nyomatta a többi fa......át. A haverom nem segített csak az ajtóban nézett bennünket. Ezután veszekedtünk, és persze mint mindig az lett amit ő akart. A haverom repült.
Ez elöző héten történt. A barátommal ku.....a összevesztem. Otthon egyik nap ( csütörtökön ) amikor szexelni akartam vele szószerint lelökött magáról és megalázott. Azt mondta nem rakja be a farkát nekem, mert gyűlől engem, menjek a haveromhoz, buz.....k vele. Megint veszekedés lett persze. A hétvégén otthon voltunk mindketten, de nem nyúlt hozzám. Nem akar(t) velem beszélni. Amikor hozzá bújtam vagy az ölébe ültem, rám szólt, hogy hagyjam már békén. Nem kiváncsi rám, nyugalomra van szüksége.
A héten kerestem a haveromat, majd dumálok vele. Most az egyik közös ismerősünknél van.
Én nem fogok bocsánatot kérni a páromtól. Ő volt egy nagy f......kalap. Én is gyűlölöm őt. Már ott tartok, hogy én is elcuccolok. Miért kellett ezt így túlreagálnia?
Azt mondja a barátom, hogy szétrombolta volna a kapcsolatunkat a haverom, és attól félt, hogy én is piálni kezdek vagy követem őt a hülyeségben. Ezt tudom, hogy azért mondta, mert sokat jártam bulizni..amióta együtt vagyunk nem megyek, mert ha alkohol van bennem nem tudom mit csinálok és eléggé eleresztem magam. Sokszor kötekedek olyankor..ezért nem iszok és buliba se megyek. Nem mintha inni kezdtem volna a haverommal. Istenem... nagyon gázos a párom. Amúgy azt is levágtam, hogy féltékeny, amikor felhoztam hozzánk a haveromat és engem lökdösött akkor megfenyegetett és kérdőre vont. Hogy nem fogok más fa....t felhozni hozzánk, vagy mit akartam tőle, mit akartam a haveromtól, bpaszni akartam vele vagy mi? Igen, ezt is azért mondhatta, mert egyszer megcsaltam már. ( mondtam, hogy én is problémás vagyok).
Most szerintetek mit csináljak, hogy kibéküljünk? Miért engem okol mindenért? Nem hiszem, hogy gond lett volna, ha nálunk marad a haverom. Én tudom, hogy visszafogta volna magát. Nagyon hálás volt, hogy segíteni akartam neki és amikor együtt voltunk egy csomószor próbáltam rá hatni és segíteni akartam csak. Velem máshogy viselkedett, oké..volt az a verekedés..de amúgy meg szeretem őt, mintha a bratyóm lenne olyan nekem. És ezt a párom nem érti meg.
Nem csak a szex hiányzik amúgy. Hiszen szeretem a barátomat nagyon..de most komolyan kivagyok már és mégcsak megse ölelhetem, mert eltol magától. Együtt szoktunk fürödni is. Ma az is elmaradt, mert azt mondta hagyjam békén.
Amikor beszél hozzám, szinte köpi a szavakat és utálattal néz rám.
Bocs, ha rossz a kategóri fi....m nincs hova kellett volna írnom.
Most bennem van a hiba? Mi a f....t csináljak?
Ha nincs munkája a haverodnak akkor honnan van pénze alkoholra és drogra?ez érdekes kicsit
Neked pedig nem tűnik fel h ha ezt folytatod akkor tönkremegy a kapcsolatod?:D lehet ugy erzed neki kell bocsanatot kérnie de esku nem latsz a sajat sertettseged miatt..
Nekem az is furcsa h egy haverhoz igy ragaszkodsz míg a szerelmedet inkabb megbantod. Azt akarod h szakemberhez menjen a haverod a fuggosegeivel mert te ezt el tudod majd érni nala de tudod ehhez leginkább neki kene akarnia, lehet h azt mondja elmegy meg minden de tudja h akar börtönbe is kerülhet azt neg nyilván nem akarja
Nagyon szep az h segíteni akarsz neki de ennek nem lesz jo vege
nem tudom miért furcsa, hogy valakihez ennyire ragaszkodok.
Istenem...ti össszebeszéltek a párommal???
Miért furcsa, hogy van egy haver aki fontos nekem? Ebbe nem kell többet beleképzelni. Nem akarok tőle semmit. Én a páromat szeretem, méghozzá nagyon!!!
A kapcsolatunk már eléggé érdekes irányt vett.
Hívott 3 óra után nagyon sokszor. Még smsket is küldött, facebookon semmit nem írtam neki vissza. Nem érti hogy miért nem vagyok otthon, kérdezi, hogy hol vannak a cuccaim stb. Azthiszem azt feltételezi, hogy megcsaltam vagy ilyesmi, azt gondolja, hogy a haverommal kef......tek és majd piálok meg ehhez hasonló dolgokat írt. Meg bombáz a kérdéseivel. Kimásolom mit írt utoljára sms-ben.
" Holnap keresni foglak. Tudom,hogy kinel vagy ( inkabb csak sejtem)
Sok jora ne szamits tolem! Nem fogsz velem szorakozni tovabb, vagy vissza tolod a segged a lakasba es megbeszelunk mindent, vagy mehetsz a haverodhoz, de akkor ram nem szamithatsz tobbet es vegeztunk egymassal termeszetesen. Ádám tudod egy parkapcsolatban ket ember ritmusaval és igenyeivel kell kalkulálnod, ettol parkapcsolat erted? De te nem akarsz semmilyen elvarasnak megfelelni, nem figyelsz ram, csak a sajat fejed utan mesz es rombolsz magad korul. Masfel ev alatt sikerult eljutnom odaig veled, hogy a korulotted levo embereket akik rossz hatassal voltak rad ( koztuk a Tamast is) leepitettem. Az osszes haverod defektes es talan egy van koztuk aki normalis. Miert nem fogod fel, hogy nagyon feltelek? Befolyasolhato vagy, forro feju es nagyon sok mindent megengedsz magadnak. Szerinted normalis az a viselkedes amit megint folytatsz? Velem mikor akartad kozolni, hogy a lakasunkba koltoztettel egy idegent? Szerinted nem volt jogos, hogy kiakadtam ratok?
Hidd el,jol jartal velem, ugyanis nem vagyok benne biztos, hogy mas is toleralta volna ezt a fajta magatartast es en kerek elnezest amiert kiraktam a haverodat a lakasombol. Legy oszinte magadhoz Ádám! Te veletlenul nem azert csinaltad ezt a hatam mogott, hogy probara tedd a turelmemet? Mit akarsz hm? Versenyezni szeretnel velem? Azt mondod jatszom a fonokot es korlatok koze szoritalak. Szabad a palya rendben? Volt ebben a kis produkcioban egy kis direkt. Ha melyen magadba nezel rajossz, hogy nekem van igazam. Es ezt nem azert mondom neked, mert en vagyok a fonok, es uralkodok feletted. Hatalmasat csalodtam benned. Nem csak azert, mert leleptel es nem vagy hajlando velem kommunikalni. A tegnapi kirandulasodra mit mondjak? Ejjel 1 ora kornyeken haza jossz es amikor probalom magamat turtoztetni nem egy pofonnal inditani, akkor meg szexelni akarsz. Ezzel mit akartal megoldani? Mifele bocsanat keres akart ez lenni? Vagy csak kangorcsot kaptal, mert nem dugtalak szanaszet? Bocs pajtas, de ha a farkamat akarod, akkor surgosen valtoztatsz par dolgon! Kezdheted azzal, hogy vissza jossz es leulunk beszelgetni. Ha nem jossz vissza, akkor holnap melo utan talalkozunk, de annak nem lesz jo vege. Soha senkire nem voltam meg ilyen duhos. A Tamassal valo kapcsolatodat megkell szakitanod, ha velem akarsz maradni. Megint megfog verni, es persze nagyon eros meno csavonak tartod magad, de a haverod kb akkora magas lehet mint en, olyan 190 cm korul. Te meg vagy epphogy 180 cm. Alkatra is masok vagytok. Hatalmas erofolenyben van. Nem fogod tudni megvedeni magad, bantani fog erted? Szerinted nekem milyen erzes volt amikor meglattam a fejedet? Meg a tarkodon is volt par veres karmolas. Hogy a fenebe gondoltad, hogy elturom majd a lakasban a haverodat? Aki szetvert teged? Tudom, hogy nem vagy normalis, ezen inkabb nem is agyalok. De Ádám, ha megcsalsz vagy mar megcsaltal tunj el a szemem elol orokre. Mert en viszont tenyleg helyben hagylak ha nem birtal a farkaddal. Akkor nincs bocsanat! Azon meg gondolkodj el kerlek, hogy vajon ezzel a viselkedeseddel mit ersz el? Miert futottal utana? Neked fontosabb o? Nem velem kene most lenned? Elvegre en vagyok a baratod, en vagyok a szerelmed, engem szeretsz, en duglak, velem osztod meg az eleted, en vagyok a parod nem a Tamas! Felfogtad? Nem osztozom rajtad es mar ezert is szornyen haragszom rad. Egyutt fogtok aludni? Vagy kulon agyon? Nyomult rad? Megdugattad magad vele? Ádám ha nem szeretnelek veszettul es ereznem magam felelosnek erted, akkor mostanra mar nem erdekelne mit csinalsz es kivel es hol vagy. Szedd ossze magad! Nagyon haragszok rad.
2017.FEBR.22. 18:02. "
Ennyi, azóta nem írt. De hívott párszor. Nem vettem fel.
Ezt mondtam végig nektek. Nem bízik bennem!! Persze, hogy a fa.....om kivan!!
Persze hogy nem bizik benned ha így viselkedsz..
de b+ ne legyél már ennyire sötét. Leírta világosan
SZERET ÉS FÉLT TÉGED!"
TAKARODJ HAZA BESZÉLJ VELE
komolyan már én is felpofoználak!!
Na..azért azthittem, hogy valaki azért látni fogja ebből esetleg, hogy a párom mennyire túlzásba esik.
Én mit kezdjek azzal, hogy FÉLT engem??? Kb le...rom!! Én is tudok magamra vigyázni és megvédem magam. Nem tudom miért kell neki ezt nyomatnia, ezután tök férfiatlannak érzem magam. Mintha kisficsúr lennék csak.
A szeretleket is mindig úgy mondja mint egy szitok szót, közben meg fenyegetőzik.
Neki van nagy arca, mert ő már 27, lassan 28 éves férfi lesz. Azthiszi, hogy a tacskója vagyok.
Nem megyek vissza hozzá, majd ha a haveromnak tudtam segíteni akkor költözök vissza. Még sok mindenem a páromnál maradt.
Ezután úgy is csak azt hajtogatná, hogy én velem milyen nehéz és megint problémás lettem, belevittek a rosszba. Aztán sehol semmi!! Csak nem az van amit ő akar. Mindig ezt csinálta!! A kapcsolatunk elején is fölényeskedett és kis pö...nek tartott engem. Most is és azt feltételezi, hogy megcsalom őt? Normális, mi a ge...ért csalnám meg. Hü....e ez az ember. ÉS ÖNZŐ!!!! Csak ő létezhet ezen a földön számomra és nem fordíthatom más emberre az időmet. A haveromra akinek segítenem kell.
Na mindegy skacok. Majd lesz ami lesz. Amúgy szeretem a barátomat, nagyon! De most nem mehetek vissza hozzá.
Majd meglátja úgy is, hogy nem történt semmi és egyedül is megoldottam mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!