Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítsen! Hetero vagyok, de mégis beleszerettem egy fiúba, ráadásul egy nálam jóval fiatalabba. Se pedo se pedig meleg nem szeretnék lenni, de nagyon rossz úton haladok. Mit tegyek? 18f
Hát úgy fogod meg,hogy olyan helyeken ahol nincsenek romák. Vagy pedig leszarod és ha beszólogatnak határozottan fellépsz, és ennyi..
Apád meg túléli...nem olyan nagy tragédia ez.
Én is végigmentem majdnem ugyan ezen az úton, szóval tudom milyen a kezdeti "nagyon szeretném, de nem létezik hogy meleg legyek" rész.
Sokmindent tudnék írni, az egyik az hogy ma nincs egyetértés abban amit apukád mondott, és én is azon az állásponton vagyok hogy nem lehet azzá válni. Ha eddig soha nem festettél, de leülnél és rájönnél hogy élvezed és egész tehetséges is vagy akkor az mindig is benned volt. Ha pedig eddig csak pizzát ettél, és ma megkóstolod a hotdogot és rájössz hogy szereted attól még a pizzát is szeretni fogod. De most gondolj bele, nézz magadba te tényleg másoknak a környezetdnek akarnál megfelelni egy ilyen személyes kérdésben? Szóval az döntené el a választásod hogy mások mit gondolnak? Ezek a félelmek? Mások véleményétől félsz egy olyan döntésben, ami az egyik leg személyesebb. Nem a más emberek boldogsága miatt választassz párt, hanem csakis magad miatt, ez a te leg személyesebb döntésed. Mások problémája miatt nem mondhatsz le arról amiről szeretnél, ezt nekik maguknak kell feldolgozni és nem pedig magadnak. Az utcán kézfogás témáról meg annyit hogy ahogy az utóbbi pár évben sokat javult az elfogadása a dolognak úgy a következő 10 évben rengeteget fog.
Bocs, kicsit bonyodalmas lett a válaszom, az a lényeg, hogy ha felismered hogy te most csak a félelmeiddel küzdessz, akkor bizony a félelmeidet kell leküzdened. És nekem úgy tűnik erről van szó.
De, hogy ne csak mellette szóljak megkérdezném, mi a helyzet azzal hogy szakíts vele? Ha erre gondolsz mi van benned, mit szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!