Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is be van parázva a szextől?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is be van parázva a szextől?

Figyelt kérdés

Egyik pillanatban kívánom, a másikban meg megijedek a fizikai dolgoktól és inkább hagynám az egész ismerkedést.

Nem vagyok tizenéves, de még csak egy férfival voltam, aki nem igazán vett komolyan. Most viszont szerelmes vagyok, de így soha nem lesz köztünk semmi, mert egyszerűen kerülöm, hogy kettesben legyünk. Főleg hogy a férfi sokkal tapasztaltabb nálam. Félek hogy valamit elszúrok. Inni kéne vagy mi a megoldás?

2017. febr. 3. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj emiatt. Tölts sok időt a szerelmeddel, hogy meg legyen a kellő bizalom. Aztán előbb-utóbb eljön az a pillanat, hogy már nem félsz, mert bízol a partneredben.

Mi van akkor, ha elrontasz valamit? Semmi, nevettek egy jót. Mindenkivel előfordul, hogy olykor-olykor félresikerülnek a dolgok, velem is előfordult már nem egyszer, nem érdekelt, jót mosolyogtunk a szitun az akkori párommal.

2017. febr. 3. 23:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit én is félek tőle.
2017. febr. 4. 16:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja enis, és ahogy telik az ido egyre nehezebben lehet megtenni

33 F

2017. febr. 4. 16:40
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
Valaki chatszex? :P PM 21/m
2017. febr. 4. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!