Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg vannak olyan meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan meleg párok akik úgy együttélnek, mint a hetero párok?

Figyelt kérdés
Együtt jártok vásárolni, együtt intéztek ügyet, együtt mentek albérletet nézni, ha arról van szó? Nem "féltek" hogy rájönnek hogy homoszexuálisok vagytok?
2017. jan. 31. 10:41
1 2
 11/13 Béla211 ***** válasza:
100%
Mi együtt élünk a párommal.Ha valaki rá kérdez a dologra ,hogy mi melegek vagyunk akkor elmondjuk ,hogy igen egy pár vagyunk. De ezt a 4 év alatt mióta együtt élünk két ember kérdezte meg. Amúgy együtt járunk vásárolni szerettek ott lenni mikor vásárol. Szerencsére albérletet nem kell keresnünk ,mert a páromnak van saját lakása. Annyi különbség van a heteró párok meg köztünk ,hogy az utcán nem sétálunk kézen fogva meg nem csókoljuk meg egymást.Bár már hallottam ilyen pletykát ,hogy mi ilyet csináltunk pedig ilyen soha nem történt. De egy kisvárosban mindig vannak pletykák.
2017. febr. 1. 03:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy vannak. Én is a párommal élek mar kb 5 éve és ugyanugy egyutt megyunk mindenhova ha ugy engedi az idönk. Nincs ebben semmi sose kérdezi senki hogy ki ő lehet akar egy haver vagy rokon senkinek semmi köze.. ez igy természetes szerintem a párok között. 27 😉
2017. febr. 2. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi 8 éve élünk együtt a párommalteljesen úgy mint egy heteró pár. Vásárlás szórakozás minden kozösen.

Sőtt családlátogatás is. Én nős voltam és van két felnőtt gyerekem.

Ők is elfogadták a párom és gyakran megyünk is hozzájuk! ))))))

2017. febr. 5. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!