Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után költözzek hozzá vissza, de miért mondja ezt?
Amit tudni kell, hogy a barátom és én is melegek vagyunk, még valami :D én nagyon rossz srác vagyok:/ a barátom az ellentétem.
Hosszú leszek és igen tudom, hogy sz*r alak vagyok és nem érdemlem meg a barátomat.
Én 23 éves vagyok, még 2015 októberében ott hagytam az egyetemet. A barátom akkoriban valamikor szakított velem, mert háromszor is megcsaltam a kapcsolatunk alatt, mitöbb...egy közös barátunkkal csaltam meg. Lebuktunk sajnos, mert a barátom eljött értem a kresz vizsgám után, ( ami váratlanul ért, mert úgy volt, hogy nem tud jönni)de akkor épp a közös ismerősünkkel beszélgettem és a derekamat fogta közben ami nagyon szúrhatta a szemét és okkal feltéletezte, hogy valami történt köztünk, amikor oda jött hozzánk úgy tettem mintha nem csináltam volna semmit, de egy k***va nagy pofont kaptam tőle és elkezdett lökdösni, a térdemet rugdosta, a gyomboromba boxolt, az ismerősünk meg nem mert közbe avatkozni. A barátom teljesen kikelt magából, kérdezte, hogy mit keresett rajtam egy másik férfi keze, olyan dühös voltam rá, hogy rögtön neki mentem én is és a parkolóban ütöttük egymást, de nagyon. Közben elmondtam neki, hogy mással ke***ltem a közös barátunkkal. Persze tudom, hogy tudta, hogy történt valami köztünk, mivel már korábban is rá kérdezett dolgokra <-< pl, hogy hol voltam este 10-ig és miért nem ért el, amikor meg megtudta, hogy az ismerősünkkel voltam , rosszalón nézett rám és gyanakadohatott, ez meg egyértelmű volt, mert nem szokta látni, hogy más férfi fogdos vagy hozzám ér. ^^ Végül abba hagytuk a verekedést, de bevallom férfiasan csak azért, mert nem tudtam már vissza ütni, sokkal erősebb nálam és testi fölényben volt, így csak én kaptam az ütéseket. Leszállt rólam, párszor belém rúgott, a barátunkat nem bántotta csak üvöltözött vele mindkettőnket elhordott mindennek ~
Amikor haza mentem, még mindig mérges volt és nekem rontott, de nem akartam hagyni magam, ezért amikor tudtam vissza ütöttem. Utána azt mondta egy férfi k***va vagyok, hímri***ó és persze tudni akarta mióta dugok mással. Elmondtam neki mindent, átrágtuk a témát, kiveséztük, de nem akart szakítani velem^^
De ennek voltak következményei...:/ több is, ott kezdődtek a gondok, hogy a barátom később kidobott, mert hiába kértem tőle bocsánatot, ígértem meg neki, hogy nem lépek félre többet, nyilván okkal,de nem hitt nekem és a félfékenység, bizalmatlanság megmérgezte a kapcsolatunkat. Az ismerősünkkel nem találkoztam a kedvéért, de azért az edzéseim végén mindig ott volt, ha vezetni mentem eljött értem, felhívott sokszor, otthon meg bunkózott velem és nem egyszer lett verekedés a vége,mindig azthitte, hogy hazudok neki, biztos megint mással dugtam a suliban:/ Lényeg, a lényeg, ez egyikünknek sem volt így rendben, ezért elkellett mennem:/
Akkor lett csak nagyon nehéz minden, felköltöztem pestre, de 1 hónap múlva már megint a barátomnál kötöttem ki, szánalmas az egész, de szerelmes voltam a barátomba még mindig és hiányzott, egésznap üzeneteket küldtem neki meg hívni próbáltam. De se kép se hang :/ akkor kiíratkoztam a suliból, és három napot egy haveromnál töltöttem, elmentem egyszer buliba is, ott meg a világomról nem tudtam olyan részeg lettem és még az nap is képes voltam a barátomat keresni telefonon^^ Aztán elmentem hozzá, dumáltunk, elmondtam, hogy ott hagytam az egyetemet, sz*r az életem, vissza akarom kapni őt, szeretem, sajnálok mindent, szóval lementem kutyába :"( Vissza cuccoltam hozzá, de nem bocsájtott meg. Csak szépen lassan hoztunk mindent helyre. Más fél év kellett ahoz, hogy minden a régi legyen és megbízzon bennem. Nem volt több ordibálás, veszekedés, nem ütöttük egymást, egy azonban változott azóta, sokkal féltékenyebb lett és azért szeret mindent tudni ~
Boldog voltam, szeretem őt, kimondhatatlanul oda vagyok érte, ha tehetnénk egésznap csak szexlnénk és nem mozdulnánk ki az ágyból;D szeret engem, nagyon, számtalanszor megbocsájtott, megvert, helyre rakta a lelkemet és sokat tanultam tőle, senkitől nem kaptam ennyi törődést. Imádom őt és nincs szükségem senkire.
A szülinapján viszont összejövetel volt nálunk és a barátom öccsével hát..majdnem szexeltem a fürdőben. Elmentem kezet mostam, jött utánam, én meg beszélgetést kezdeményeztem, tetszett a fiú, de csak szórakozni akartam vele, ( a barátomat szeretem) kérdeztem tőle, hogy akarja-e hogy legyen valami most..de azt mondta, hogy ő nem meleg:D zavarban is volt, mondom oké, de azért kipróbálhatjuk hogyan reagál arra, ha megcsókolom. És nem nagyképű szeretnék lenni, de ez a fiú totál elolvadt tőlem és lehetett ő hetero mégis sikerült lekapnom, sőt még a gatyájába is benyúltam neki, de nem engedett nekem sokáig, teljesen beparázott, ( érthető xD ) viszont utána még dumáltunk és kinéztem párszor, hogy nem hiányol bennünket a társaság? Nem volt para ^^ visszamentem a barátom öccséhez és utána leszopott, nem rögtön, de sikerült rá vennem. Hozzá tenném, hogy valahol ez furcsa volt és felizgatott, mert rajtam nem látszik, hogy meleg vagyok, nagyon férfiasnak tartom magam és a nőknek is tetszem, a barátomon meg még ennyire se látszik ő amúgy biszex. Na..de az ajtót nem tudtuk bezárni, a barátom meg kopogás nélkül jött be. Már húztam is vissza nadrágomat, de ugyan ott tartottunk..nem is kellett magyarázkodnom hiszen tudta mi van..;/ Hát skacok, a torkomban dobogott a szívem, eskü azthittem be***rok annyira féltem a barátomtól. Az öccse elkezdett bőgni, engem hibáztatott, hogy hát én mit csináltam vele, a barátom nem is vele foglalkozott hanem velem. :/ Hatalmas pofont kaptam, de nem egyet. Nagyon sokat, megse mertem mozdulni. Az öccse kiment a barátom mellett. A lakásban csak a párom hangját lehetett hallani, ahogy ordított. Aztán kiment elzavart mindenkit, az öccsének ott kellett maradnia nálunk. Megkérdezte tőle, hogy erőszakos voltam vagy ilyesmi, de mondta, hogy nem, nem. Csak megijedt kicsit :/ a testvére amikor elment akkor a barátom fogta a cuccaimat összepakolt, a bögrét amit kapott tőlem a kukába dobta, a huzatunkat is kidobta, engem figyelembe se vett, csak a végén. Sírt;( én is és a bocsánatát kértem, de nem reagált;( kidobott.
Nem taliztunk azóta, de felhívott és azt mondta ad nekem egy utolsó esélyt, de ha azt elcseszem levágja a tökeimet. Persze így vicces, de nem volt az :/
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek költözzek vissza hozzá? De MIÉRT HA MEGCSALTAM, BÁNTOTTUK CSAK EGYMÁST?Nem akarok,neki fájdalmat okozni, de én imádom őt, szerelmes vagyok belé, bele pusztulok abba, hogy nem lehetek vele, viszont..egyszerűen nem tudtam eddig hűséges maradni hozzá és mindig megcsaltam őt;( ez neki, de nekem sem jó. Mondjam,meg neki, hogy nélkülem legyen boldog, hogy nem megyek vissza hozzá?
Én 23 éves vagyok, passzív a barátom 28 aktív, az öccse meg 20.
A közös barátunk is 28 éves.
Ugyan én lány vagyok, de semmi olyan nincs a problémádban, amit ne tudnék átérezni, így leírom a véleményemet.
Én már az első verekedésnél megszakítottam volna a kapcsolatot. A testi erőszak ilyen formáját nem tartom elfogadhatónak egy kapcsolaton belül, akármilyen neműek is a felek. Tökmindegy. Ha egyszer megütött, utána is meg fog. Te lelkileg aláztad meg őt, ő testileg téged. Szerintem.
Egy kapcsolatban a szerelem hosszú távon nem elég... Én a helyedben olyan kapcsolatot keresnék, ahol nem elvárás a monogámia, ha neked ennyire nem megy hűségesnek maradni. Ezt tapasztalatból írom, mert én is sok monogám kapcsolatban voltam hűtlen, mire rájöttem, hogy nekem a nyitott kapcsolat való inkább. Szerencsére ehhez sikerült olyan partnert találnom.
Szerintem már olyan sebeket adtatok/kaptatok, amihez a szerelem kevés, hogy ezt hosszú távon kibírjátok. :)
28/N
12#
Oké, értem ^^:)
De tudom, hogy most nagyon hülyén hangzik ez, de én nem akarok,nyitott kapcsolatot. Az én barátom ne ke***gessen mással :/ Jó tudom..én ezt csináltam és egy önző állat is vagyok, de megakarok változni!!!! :/ Úgy nézki ezt most még helyrehozhatom, viszont nagyon tepernem kell ~ nem csalom meg!! Nem akarok mást, csak őt. Szeretem a barátomat, ma is egésznap ő járt a fejemben:D nemsokára találkozunk :) azt tudom, hogy nem normális, hogy verekedtem vele :/ én meg a lelkébe gázoltam :( de akarok egy utolsó esélyt és megkaptam. Ezt most nem ba***om el.^^
12-es vagyok. Nyilván a te döntésed, csak hát ugye tanácsot kértél... :) Adtam.
Ugyan én nem hiszem, hogy ennek jó kimenetele lesz,de sok sikert nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!