Szerintetek mikor költözzek vissza a férjem mellé? Ti hogy alszotok külön, együtt?
1 hétig aludtam a babával, majd betetem a kiságyba. Neki ott a helye. Én az apukájával alszom. Szrintem ez így van rendjén.
A picur most 10 hónapos, és szépen alszik egyedük, külön szobában. Nyugodtan tedd külön ágyba, elég nagy már!
Szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod,hogy ott hagyod éjjel a babát,ha szépen végig alussza az éjjelt.
Mi is ezt tervezzük,mert kicsi a szobánk,és nem férne be a kiságy,így én is ideiglenesen átmegyek a gyerek szobájába külön ágyra.
nem tudom mi hogyan fogjuk megoldani,de kb fél éves korában visszamegyek,ha engedi.
Szerintem Neked nem a baba, hanem az apa mellett a helyed.
Nálunk úgy volt, hogy a párom mellett feküdtem el aludni este, amikor a kisfiunk éjjel ébredt, átmentem megszoptattam és ott maradtam az Ő szobájában. Ez kb 6 hónapos koráig volt így, aztán szoptatás után mentem vissza a helyemre apa mellé.
13 hónapos a kisfiam, egy percet sem aludtunk vele egy szobában. Már régen vissza kellett volna menned, és már túl lennél a lelki krízisen ezzel kapcsolatban. Te, mert a babának az ég világon semmi baja nem lesz abból, ha egyedül van egy szobában.
Használj légzésfigyelőt, ez talán megnyugtat, és költözz vissza a PÁRODHOZ, nem tudom, hogy szegény hogy reagál erre a helyzetre, gondolom nem esik neki túl jól.
Ne félj, az én fiamnak sincs az ég világon semmi baja.
Így csak azt éred el ezzel, hogy később "engeded el" magadtól, hogy nem fogod önállósodni hagyni sem...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!