Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez szerintetek nagyon fura?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek nagyon fura?

Figyelt kérdés

Nem tudok mit tenni, de felizgat egy karakter egy regényből.

A cselekmény egy francia fiatal nemes fiúról szól a XVI. században. A fiú folyton lányokra (és "arra") vágyik, és sokszor meg is kapja őket. De ezt olyan udvariasan, kedvesen teszi. Emellett érett, okos, erős és bátor. Az, hogy vágyai az éjszaka után kimeríthetetlenek, felizgat... Pedig olyan fiatal, és emiatt még rosszabb, hogy így érzek. Igaz akkoriban más volt a világ. Szinte hihetetlen, hogy ennyi idősen már miket csinál és mond. A jelleme, a férfiassága (mármint nem "alul").

Ahh, ez olyan kellemetlen. Néha elképzelelem, hogy én is ott fekszek ölelő karjaiban...

2017. jan. 27. 09:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fura, de nyalas, meg akkor is, ha meleg vagy.
2017. jan. 27. 10:01
 2/14 kovpet ***** válasza:
85%

"Szinte hihetetlen, hogy ennyi idősen már miket csinál és mond."

Mennyi idősen? Már hogy mennyi idős volt az író? :)

2017. jan. 27. 10:24
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem az író, hanem a karakter, a fiú.

Nem is az a lényeg, mennyi idős, de fiatal.

2017. jan. 27. 10:48
 4/14 anonim válasza:
100%
Szerintem nem fura. Biztos mindenkinek megvan az a törtènet amibe teljes szívvel bele tudja èlni magát. Ès ebbe ez is beletartozik. Èn majdnem minden könyvel így vagyok.
2017. jan. 27. 23:47
 5/14 anonim ***** válasza:
44%
Mennyi idős a fiú?kezd érdekelni.
2017. jan. 28. 00:05
 6/14 kovpet ***** válasza:
55%

"Nem az író, hanem a karakter, a fiú."

Gyengébbek kedvéért: a karakter szavai az író szavai, amit a szájába adott. Nem gondoltam, hogy ezt ki kell fejtenem...

2017. jan. 28. 10:06
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem kell kifejtened, értem. Azt nem értettem, hogy az író korára vagy kíváncsi, vagy a karakter korára a könyvből.

Azt hittem, hogy az a kérdés, hogy az a mondat ("Szinte hihetetlen, hogy ennyi idősen már miket csinál és mond.") az íróra vonatkozik-e, vagy a karakterre.

2017. jan. 28. 11:14
 8/14 kovpet ***** válasza:
100%
De a karakter nem létezik, nem tud semmit mondani :)
2017. jan. 28. 11:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Igaz, ezzel nem tudok vitatkozni. :D
2017. jan. 28. 11:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A karakter kora igazából lényegtelen, az író megcsinálhatja olyanra is ahogy a valóságban egy annak megfelelő korú fiú soha nem viselkedne, mert nem képes\totálisan éretlen hozzá
2017. jan. 28. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!