Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek végre túl ezen a srácon? Olvasd el.
Úgy, mint akármelyik kapcsolaton.
Ő egy senkiházi, akinek te csak arra voltál jó, hogy kicsit játszadozzon veled, ameddig épp nincs senkije. Ennyi.
Az álmodozás helyett meg ébredj fel, oké, értem én, hogy neked bejött, meg fú, milyen jól nézett ki, de most komolyan, olyan után sírsz, arra vágysz, aki csak szórakozott veled? Olyannal, aki veled csókolózik, de 2 napra rá már kapcsolatban van mással?
Egyébként nem hiszem, hogy a közeledéseddel lett volna baja, de ha mégis, akkor szintén megkérdezem: tényleg olyan után sírsz, akinek ha valami baja van, akkor nem megbeszéli veled, hanem 2 napra rá összejön mással?
Nézd már meg, hogy ki után epekedsz...
Egy biztos, semmiképp ne lépj vele többet kapcsolatba (még simán beszélgetésbe se), mert csak felkavarja az érzéseket.
Ezen csak az fog segíteni, ha találsz valaki mást, aki szintén megmozgat annyira, mint ez a srác. Én 5 évig voltam reménytelenül szerelmes egy meleg srácba, aki jól átvágott, megbántott, elhordott mindennek csak mert szerettem, és minden fájdalom ellenére sem bírtam kiverni a fejemből egészen addig, amíg nem találtam egy másik srácot, aki szintén megmozgatott bennem valamit. Így végre sikerült tovább lépni a másik srácon, bár a tapasztalataim alapján ha egyszer valaki iránt ilyen mély érzelmeid vannak, azokat sosem felejted el teljesen, max csak háttérbe szorulnak, ha van valaki másod.
Kérdező, üdv a klubban!Velem is ugyanez a helyzet!
Ha gondolod, megbeszélhetjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!