Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg fiúk, nektek mi tetszik és mi nem ezen a srácon?
2015. dec. 12. 23:11
1/14 anonim válasza:
a teste tetszik egyedül. arcra egyszerűen nem jön be.
2/14 anonim válasza:
Helyes fiú de elég nyegle beállítás. És a frizurája se valami jó.
3/14 anonim válasza:
Férfias, ami nekem fontos, bár a csajos fiúkat is szívesen megdugom :)
4/14 anonim válasza:
Alkatra, színre rendben. (Ezt úgy 10-ből 1-nél mondom.)Feltételezem magasságra is. Arc: ki tudja, első kép alapján nem jön be, második képen meg egész helyes, sok múlna a fénykép beállításon, úgyhogy erről nem nyilatkozok. Hasán az erek taszítóak, hát akkor már inkább lenne egy kis pocak, nem kéne a ló másik oldalára esni... Haja, értékelhető frizurája gyakorlatilag nincs, és sugárzik belőle a férfiasság, ami azt jelenti, hogy számomra nem jön szóba (fiúban max csak a nagyon lányos), de persze ez nem von le az ő értékéből.
5/14 anonim válasza:
Az alakja jó, de összességében nem jön be, mert látni rajta, hogy meleg, nálam kizáró ok, ha valakin ez látszik.
7/14 anonim válasza:
Ja bocs a #3-as nem!!
#2-es! még
Majd elgondolkodtok hogy miért! -_-
Mint ha ti jobban néznétek ki...
Úgyhogy: DÍSZLÁJK!
Amúgy meg kérdező (Ez most hozzád szól: 10/10 Nagyon gyönyörű szép szexi a fiú :)
8/14 anonim válasza:
a hajabol tobbet kilehetne hozni a tobbi rendben ;)
18\f
9/14 anonim válasza:
Ebben semmi se tetszik, sőt undorító szerintem.
10/14 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki. Az arca helyes, a teste jó, a hajából tényleg ki lehetne talán többet is hozni. 18/f/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!