Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért beszélnek folyton komoly kapcsolatról és küzdenek a házasságért, mikor a valóság teljesen más?
Én ezt melegként sem értem, mondjuk már jó páran kiröhögtek azért, hogy kapcsolatot keresek, ahol előbb lelki összehangolódás van és utána szex, monogám módon.
Több fiútól is hallottam már azt, hogy jaj, hol vannak a rendes fiúk? Miért nem megengedett a házasság férfiak között? De közben mindenki csak szexet keres.
Legutóbb úgy jártam, hogy megszerettem egy fiút, úgy tűnt, hogy viszonozza, aztán közben lefeküdt pár hűtlenkedővel, utána nekem panaszkodott erről.
Oké, férfi mentalitás, vadászösztön, de akkor mire fel a méltatlankodás? Akik ringyót keresnek, miért nem veszik tudomásul, hogy ott nem lesz kapcsolat és miért akadnak ki ezen?
Baromságokat beszélsz.
Ha valaki az intenzívre kerül, akkor annak azonnal megnézik a kartonját a belső hálózatban, amiben ott van a baleset esetén értesítendő személyek telefonszáma és egyéb elérhetősége, oda pedig akár a római pápa telefonszámát is beírhatod, ha összetöröd magad, akkor a kórházból őt fogják felhívni, aki ha bejön és képes igazolni magát, akkor beengedik hozzád. A lakásos példád szintén hülyeség, ha írsz egy végrendeletet, amiben halálod esetén kikötöd, hogy az ingóságaid és ingatlanjaid kihez kerüljenek, ezt hitelesítteted és beadod az ügyvédedhez, akkor halálod után a megnevezett személyekhez fognak azok a dolgok kerülni, jöhet oda a komplett familia kutyástól-macskástól, nem kapnak belőle semmit, arról nem is beszélve, hogy ha valakit kitagadtak, annak jó eséllyel nem pályáznak az örökségére, de efféle logika buktatókkal ne is törődj.
Egyéb ostoba példa, vagy ennyi elég volt mára?
És igen, önző vagy, mert nem gondolkodsz alternatívákban és a másét akarod elvenni, mert lusta vagy gondolkodni.
Ha ezek mind baromságok, akkor valóban semmi szükség házasságra a heterók esetében sem. Adjon meg az állam minden támogatást, ami a kölykök neveléséhez kell, de a házas feleknek nem muszáj hogy közük legyen egymáshoz.
Te tényleg ennyire sík vagy, vagy csak annak teszed magad?..
Elkanyarodtunk a kérdéstől, elméleti vita zajlik a házasságról, miközben egyre csak azt látom, hogy aki nem kúr egyből, annak nincs kapcsolat.
Komolyan érdekel, hol vannak ezek az igazi kapcsolatot kereső, házasságot valóban kötő meleg férfiak?
Jó nagy csönd lett. :D
Az elméleti vita még mindig jobban megy kisebbségünknek, mint a tények nyílt elismerése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!