Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem tudom hogy mit akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy mit akar tőlem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel szoktam chatelni meg is beszéltünk egy randit péntekre, de mindig én írok rá és ő sose ír rám, arra amit írok válaszol de nincsenek nagy beszélgetéseink. Mindig megkérdezem hogy milyen napja volt meg ilyesmi, de ő sosem kérdez vissza csak max annyit hogy "És neked?". Pedig azt mondta hogy helyes vagyok meg minden, és nem tudom hogy ő akkor most mit akar.

2017. jan. 11. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Hat szivem, a szandekai hianyosak, inkabb ugy is, mint nincsenek veled szandekai.
2017. jan. 11. 20:46
 2/7 Zolush ***** válasza:
100%

első mekkora idióta :D

én is ilyen vagyok, nem szeretek kezdeményezni, szerintem több mint valószínű, hogy ő is hasonló természetű, meg az is lehet hogy nem annyira szeret chaten beszélgetni, és inkább majd élőben.

2017. jan. 11. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pénteken kiderül! Ne mondd le a randit. Én is így jártam. Találkozzunk, de utána semmi sem volt. Nem egymást keressük. Adj legalább esélyt neki.
2017. jan. 11. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbeszéltetek péntekre egy randit, akkor ott úgyis kiderül majd, hogy mik a szándékai és mit akar tőled. :) Én kíváncsian várnám a találkozást a helyedben.
2017. jan. 11. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, félénk, nem szeret kezdeményezni vagy chat-en nem bőszavú, esetleg általában nem az.

Van egy fiú, aki nekem bejön és én is neki, de chat-et feladtam, mert nem lehet ott vele beszélni, míg élőben én makogok...bár ő élőben se nagyon kezdeményez, csak nagyritkán.(Bár mi mindketten furák vagyunk. :D)

Hajrá!;)

2017. jan. 11. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen a világ tele van görcsös emberekkel, akik félnek, rossz tapasztalataik vannak, nem mernek, nem szépek, zárkózottak. De hál isten kicsit könnyebb lett a dolguk ebben az online társadalomban. Ahol nem kell odamenni a másikhoz, leszólítani, nincs vajon tetszem-e neki, vajon hogy nézek ki éppen...nem gondolnám, hogy a két ember egyike- akik rendszeresen kapcsolatot tartanak és ezt a kapcsolatot a személyes találkozással nagasabb szintre emelik- olyan nehezére kellene essen egy: " és neked?" kérdéssel viszonozni az érdeklődést. Már csak jól neveltségből adódóan vagy kíváncsiságból is.

Mindegy randira fel ès okosabb leszel.

2017. jan. 11. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos a tapasztalatok alapján aki egyáltalán nem is keres önmagától, annál nincs is meg az érdeklődés. Persze a pénteki randin még változhat a dolog, de azért nem egy jó jel ez.
2017. jan. 11. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!