Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? (meleg kérdés)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés
Meleg vagyok és a szüleim ahogy láttam homofóbok és nem tudom hogyan mondjam el nekik. Vagy ne mondjam el nekik és hagyjam hogy rájöjjenek?? Mert apám nagyon kikészülne ha ezt megtudná, mert kb minden nap kérdezi hogy mi a helyzet a lányok terén.. Kétségbe vagyok esve mert nem tudom hogy mit csináljak.

2017. jan. 8. 16:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
hány éves vagy?
2017. jan. 8. 16:45
 2/15 A kérdező kommentje:
hamarosan 14
2017. jan. 8. 16:48
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem kell tudniuk,ez a te maganugyed.
2017. jan. 8. 16:57
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Várj egy kicsit addig, amíg tisztában nem leszel te is egy kicsit önmagaddal, és egy kicsit idősebb legyél. Ha utána megvolt az első szexuális élményed fiúval és biztos vagy benne, hogy meleg vagy, akkor üljetek le szépen és mond el neki, kerek perec. Mivel ha ez biztos, úgy sem tudsz vele mit csinálni, ez nem választás kérdése. Nincs ezzel semmi baj. A szüleid dolga ezután, hogy normálisan kezeljék a helyzete, de ez már nem rajtad múlik. De ha túl korán (és ezt a korodra értem) mondod el neki, nem fognak komolyan venni, és ha tényleg homofóbok, talán még szobafogságot is kapsz. Adj egy kis időt magadnak, hogy ez megérjen benned.
2017. jan. 8. 16:58
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
Még nagyon fiatal vagy, szerintem várj még vele. Neked még tanulnod kell, az legyen az első, a magánélet ráér később. S ha majd leérettségizel s lesz egy kis önállóságod, akkor mondd el nekik szerintem.
2017. jan. 8. 18:03
 6/15 anonim ***** válasza:
76%

19%-os válaszoló!

A %-od is mutatja, hogy mennyi értelmes választ vagy képes írni, meg gondolom az agyad is 19%-on van.

Orvoshoz neked kell menni. Te minden meleg kérdéshez írsz? Nagyon boldog ember lehetsz, ha ennyivel kötöd le magad, hogy egész este olyan témába szólj bele, amihez semmi közöd nincs.

2017. jan. 8. 18:09
 7/15 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem még várj. Várj a pákapcsolattal... szexel is.

Kicsit legyél érettebb. Jobban tisztában önmagaddal.

Pár év. És ha biztosan tudod az orientációdat még akkor is ráérsz kigondolni.

2017. jan. 8. 18:25
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
én is azt gondolom ne mondj még semmit, tul fiatal vagy. maradjon ez előttük egyenlőre még titok.
2017. jan. 8. 18:34
 9/15 anonim ***** válasza:
87%

Hát... kedves trollocska, a 66 az legalább 3-szor több, mint a 19 (bár gondolom neked már ez a szint is magas) :)

Melegként mégis boldogabb életem van, mint neked. Gondolom nincs egy haverod sem (amin nem is csodálkozom), így hát ez marad neked: nagyhosszat itt ülni a gyakorin, és mások magánéletével foglalkozni (ha már neked nincs olyan). Ugye? ... :-)

2017. jan. 8. 18:37
 10/15 kovpet ***** válasza:
100%

"kb minden nap kérdezi hogy mi a helyzet a lányok terén"

13 évesen? Ez furcsa.

Nem lehet, hogy sejt valamit?

Vagy csak jópofizni akar?

Biztos amúgy, hogy homofóbok? Mert úgy általában sokkal egyszerűbb ám utálni valamit mint azt, akit amúgy szeretnek. Ettől függetlenül szerintem se mondd el, csak ha muszáj.

2017. jan. 8. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!