Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan sráccal aki korábban prostiként dolgozott?
Természetesen abbahagyná...
Ha tetszik nektek, kedvelitek is, tetszettek egymásnak, egyszóval meg van a kémia kívűl, belül, belekezdenétek vele egy komoly kapcsolatba?
Kedves kérdező, tetszik a mentalitásod, ne add fel, ha végre elhatároztad magad! :-)
Sajnos volt (bal)szerencsém belekóstolni ebbe a világba, ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan!
(25 éves lány)
Engem se érdekel az adott illető múltja. Ha tényleg tetszik vagy akár szerelmes vagyok akkor nem érdekel.
Az meg már csak plusz pont, hogy változni is akarsz kedves kérdező :)
A helyzetedről egyébként eszembe jutott a Fiúk a klubból című sorozatból Hunter (James). Ő is prostituáltként kezdte, hasonlóan a te korodban.
De aztán találkozott két másik meleg pasival (akik járnak) és ők kiemelték ebből a létből. Teljesen meg változott :)
Oké tudom, hogy ez egy sorozat de szerintem ez simán lehetséges az életben akár nálad is.
Én hiszek benne, hogy neked is sikerülni fog :)
Nincs időm a válaszokat elolvasni, szóval ha hülyeséget írok, na bumm.
Talán igen, talán nem. Csak részben áll ezen; viszont ez esetben elvárnám tőle a szinte teljes őszinteséget. Amint titkolózni kezd, azonnal gyanakodni kezdenék.
Nem ismerlek, de azt ajánlom, hogy keress fel egy jó pszichológust mielőtt belevágsz a társkeresésbe, legalább egy rövid, pár hónapos terápiára járj el. Egyrészt, biztos vannak lelki gondjaid, amiket ha nem kezelsz, tönkre fogják tenni a kapcsolataidat; és ez miatt akár mély depresszióba is eshetsz. Másrészt az ex prosti életrajza mennyivel szebb, ha a leállás után pszichológussal, terápiával van megspékelve? Nekem ez + pont lenne, mert tudnám, hogy felnőtt és tényleg akarja a változást. Persze ennek csak akkor van/lenne értelme, ha te is akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!